Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

De gezondheid en het welzijn van medewerkers, hun omgeving en technologie

Elizabeth C. Nelson

Elizabeth C. Nelson

Niet het meeste maar het beste uit jezelf en medewerkers halen

Tarieven en beschikbaarheid
Elizabeth C. Nelson

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Elizabeth

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

De gezondheid en het welzijn van medewerkers, hun (werk)omgeving en technologie

Haar passie komt voort uit eigen ervaring in de intense Amerikaanse werkcultuur waar het krijgen van een burn-out eerder regel dan uitzondering is. Een ziektebeeld dat wereldwijd een epidemie is geworden en waarvan de aantallen nog altijd stijgen.Spreker Elizabeth C. Nelson is van mening dat het bedrijfsleven hierin een fundamentele rol speelt. Haar onderzoek wijst uit dat de juiste werkomgeving en het inzetten van draagbare technologieën (wearables) medewerkers stimuleren om gezondere keuzes te maken. Deze keuzes dragen bij aan het welzijn van medewerkers en zorgen voor betere accuratesse en productiviteit op de werkvloer. Werkgevers gaan hiermee niet alleen burn-outs tegen, ze zorgen ook dat output aanzienlijk beter van kwaliteit is.

Redenen om Elizabeth C. Nelson te boeken

  • Spreker Elizabeth C. Nelson is een veelgevraagd spreekster en adviseur van organisaties die duurzamer wensen om te gaan met werknemers.
  • Ze is auteur van ‘The Healthy Office Revolution’ en werkt momenteel aan haar tweede boek waarin drijfveren van personen in het werkende leven centraal staan.

Spreker Elizabeth C. Nelson heeft een achtergrond in wetenschappelijk en commercieel onderzoek. Ze is hoofd researcher van het onderzoeksteam dat wereldwijd een van de eerste onderzoeken doet naar productiviteit van kenniswerkers en de impact van werkomgevingen op hun gezondheid en welzijn.

De presentaties van spreker Elizabeth C. Nelson zijn engelstalig. Ze is in staat om interactief met haar publiek in gesprek gaan omdat ze de Nederlandse taal goed verstaat.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

Bekijk de lezingen van Elizabeth C. Nelson
Lezing van spreker Elizabeth C. Nelson

Wake-up call; impact van de werkomgeving op de werkende mens

Het is verbazingwekkend hoe groot de impact van de (werk)omgeving is op ons welzijn. Spreker Elizabeth C. Nelson gaat dieper in op de onderzoeksresultaten en geeft voorbeelden uit haar praktijkstudie waarin de effecten op ons brein, lichaam en functioneren worden aangetoond. Ze analyseert de werkplek waar wij allen dagelijks in werken maar wat nooit de norm had mogen worden.

Spreker Elizabeth C. Nelson verzorgt de lezing in het Engels.

Lezing van spreker Elizabeth C. Nelson

Empowerment & technologie op de werkvloer

Technologie maakt vrijwel continu onderdeel uit van ons leven, we zijn er zelfs sterk afhankelijk van. Eerder onderzoek laat zien dat mensen sterk de neiging hebben om technologie zonder vraagtekens te adopteren. De keerzijde en risico’s van intensief gebruik zijn echter nauwelijks bekend. Elizabeth spreekt over de impact van het gebruik van technologie en het effect op onze gezondheid. Ook bespreekt ze hoe techniek & wearables het beste kunnen worden ingezet om gezondheidsvoordelen te behalen voor de lange termijn.

Spreker Elizabeth C. Nelson verzorgt de lezing in het Engels.

Lezing van spreker Elizabeth C. Nelson

De optimale werkplek; niet om het MEESTE maar het BESTE uit jezelf en werknemers te halen

Het is geen geheim dat werkplekken van nu niet bevorderlijk zijn om goed en kwalitatief te functioneren. Maar hoe ziet de werkplek die wel bijdraagt aan het welzijn van medewerkers er dan uit? Elizabeth vertelt over de optimale omgeving en het belang van werkcultuur binnen organisaties. Ze stelt centraal hoe je niet het MEESTE uit jezelf en medewerkers kunt halen maar vooral het BESTE.

Spreker Elizabeth C. Nelson verzorgt de lezing in het Engels.

Vrijblijvend informatie over Elizabeth C. Nelson

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Elizabeth C. Nelson geeft lezingen over de volgende onderwerpen