Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies
Emile Ratelband

Emile Ratelband

EntertRainer

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Emile Ratelband

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Emile

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Emile Ratelband is een echte entertRainer die  weet hoe hij mensen kan motiveren. Hij geeft interactieve lezingen en workshops over persoonlijke groei en het vinden van je kracht! Hij laat zien dat in elk obstakel een kans schuilt. Positiviteit is het sleutelwoord!

De energie die Emile op zijn publiek overdraagt is enorm. Wat  je kan  verwachten? Pittige, confronterende uitspraken – spreker Emile Ratelband laat zien waar jouw kracht ligt, want daar kan je mee verder! Hij laat zien hoe belangrijk het is gewoon jezelf te kunnen zijn. Emile heeft zich verdiept in verschillende manieren om hier mee aan de slag te gaan, waaronder Bodylogics, Neuro-linguïstisch programmeren en spiritualiteit. Zijn brede ervaring op gebied van persoonlijke ontwikkeling zorgt ervoor dat hij écht diepgang weet te realiseren.

Ratelband was zelf ondernemer in tal van verschillende branches. Daarnaast is hij oprichter van het ‘Ratelband Research Institute’. Emile deelt zijn ervaringen en visie op het ondernemerschap. Hij laat zien dat een goede ondernemer voortdurend in beweging is. Men moet in kunnen blijven springen op de ontwikkelingen. Bent u op zoek naar een spreker die zijn publiek wakker schudt? Emile verzorgt een lezing of workshop vol energie en interactie. 

Spreker Emile Ratelband geeft regelmatig sessies in het buitenland. Een lezing in Duits, Engels of met simultaan tolk is helemaal geen probleem.

Bekijk de lezingen van Emile Ratelband

  Benieuws naar de presentaties van spreker Emile Ratelband? Bekijk het filmpje.

  Lezingen & workshops van spreker Emile Ratelband

  • Spiritualiteit is  werken, werken is spiritualiteit
   Door onze gecontroleerde samenleving en werk is er voor beleving geen plaats meer. Zonder dat we allen bewust van zijn ervaren we dit als een gemis. Op basis van zijn persoonlijke spirituele ervaringen laat Emile ons tijdens een interactieve sessie zien hoe we de moed kunnen verzamelen uit de vaste kaders te stappen. Het leven gaat om de beleving en deze beleving is wat ons vormt. Een inspirerende sessie over rust  liefde compassie en dienstbaarheid. Tijdens deze lezing zal Emile Ratelband verschillende rituelen intruduceren die in het dagelijks leven toepasbaar zijn. 
  • 30-dagen- methode
   Het aanleren van nieuwe vaardigheden is een van de meest moeilijke dingen. Zelf al willen we nog zo graag veranderen, we voelen altijd weerstand. Emile laat zien hoe dit werkt!
  • Neuro-linguïstisch programmeren
   In 1986 bracht Emile NLP naar Europa! Neuro-linguïstisch programmeren is een methode waarmee men beter kan leren communiceren. Dit zorgt er voor dat mensen niet vast blijven zitten in negatieve of remmende emoties. De motivatietrainingen van Emielzijn zowel in binnen- en buitenland een groot succes.
  • Bodylogics
   Emile geeft workshops en lezingen over Bodylogics. Body logics laat zien dat alles structuur is. Het is belangrijk een plan te hebben, en je hier aan te houden, maar tegelijkertijd is flexibiliteit om je aan te kunnen passen essentieel. Aan de hand van het lichaam kunnen we iemands voorkeuren in gedrag aflezen. De structuur van een lichaam wordt bepaald in de baarmoeder, namelijk op basis van DNA (15%), voeding, omgeving en stemming. Dit zien we terug in de vormen van het gezicht. Aan de hand van voorbeelden laat Emile ons zien dat dit in ons onbewuste een grote rol speelt. Door hier meer bewust van te worden en hier op te anticiperen kunnen we veel sneller van elkaar leren en elkaars bedoelingen begrijpen.
Vrijblijvend informatie over Emile Ratelband

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Emile Ratelband geeft lezingen over de volgende onderwerpen