Loading content ...

Erik Borgman

Erik Borgman

voetbal-jongleur

Geef spreker Erik Borgman vijf voetballen en hij geeft je een geweldige jongleershow! Erik is voetbal-jongleur. Op een speelse manier combineert Erik het onderwerp van zijn presentatie met jongleren! Via een metafoor worden onderwerpen als de hedendaagse wereld, bedrijfs- en organisatiestructuren en veranderingsbereidheid leven ingeblazen.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Erik Borgman is voetbal jongleur! Met gemak geeft Erik een verbluffende jongleer-show. Erik ging als enige Nederlandse solo artiest met Cirque du Soleil op tour door Canada en gaf optredens in verschillende voetbalstadions. Erik heeft 15 jaar ervaring in het verzorgen van verschillende shows voor het bedrijfsleven.

De presentaties van spreker Erik Borgman gaan over de zin en de onzin van het leven. Hij praat over de toestand van de hedendaagse wereld maar ook over de wereld van bedrijven en instellingen. Het bijzondere aan de presentaties van Erik Borgman is de manier waarop hij de link weet te leggen tussen het thema van de presentatie en het jongleren. Een unieke combinatie.

Middels een metafoor wordt het jongleren bij het onderwerp van de dag betrokken. Creativiteit en veranderingsbereidheid zijn onderwerpen die hier erg goed bij aansluiten. Erik weet het publiek snel bij zijn act te betrekken. Een combinatie van duidelijke wetenschappelijke onderbouwing en op een speelse manier leren jongeren, aan het eind van de presentatie kan het publiek het allemaal!

Bent u op zoek naar een interactieve presentatie waarin het publiek op speelse wijze leert? Dan is spreker Erik Borgman de juiste spreker!

  Workshops van spreker Erik Borgman

  •   Jongleren
  •   Veranderingsbereidheid
  •   Creativiteit

   

  borgman

Gerelateerde sprekers

Erik Borgman geeft lezingen over de volgende onderwerpen: