Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Erik Schoppen

Erik Schoppen

Merkexpert, gedragsonderzoeker & innovator

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Erik Schoppen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Erik

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Erik Schoppen is een open-minded en enthousiaste persoonlijkheid die zich als creatieve idee-versneller, ontwerper en gedragsonderzoeker bezig houdt met duurzaam merkleiderschap, merkpsychologie, (merk)vertrouwen, design en (neuro)branding. Als veelgevraagde spreker, adviseur en auteur geeft Erik actuele lezingen over de onderwerpen binnen zijn vakgebied.

Erik Schoppen is expert op het gebied van duurzame merkpositionering, -management, -reputatie en innovatie. Daarnaast doceert hij brand & design management, merkinteractie en neuroscience aan voornamelijk de Hanzehogeschool Groningen en Rijksuniversiteit Groningen. Hij is medeauteur van het boek Strategisch merkenmagement. Een boek wat inmiddels als standaardwerk voor strategen, (brand) manager en marketeers wordt beschouwd.

Op het podium onderscheidt spreker Erik Schoppen zichzelf door de diversiteit aan onderwerpen die hij behandelt en de interessante verbanden die hij aan brengt. Hij legt complexe informatie overzichtelijk uit met herkenbare voorbeelden en een flinke dosis humor. Door zijn kennis en ervaring weet Erik Schoppen zijn publiek te inspireren. Lezingen van spreker Erik Schoppen worden ook wel echte ‘eye-openers’ genoemd.

Momenteel houdt spreker Erik Schoppen zich bezig met zijn belangrijkste missie: het promoten van toekomstgericht duurzaammerkdenken en leiderschap. Vanuit zijn ervaring motiveert dit mensen hun gedrag te veranderen en een positieve kijk op de toekomst te hebben. Op dit moment doet hij promotieonderzoek aan de Universiteit Groningen (Behavioral & Social Neuroscience).

Bekijk de lezingen van Erik Schoppen

  Lezingen van spreker Erik Schoppen

  • Duurzaam Merkleiderschap

   Krijg resultaatgerichte merkkennis aangereikt vanuit een strategisch en duurzaam perspectief. Ontdek de vier principes van duurzaam (merk)leiderschap.

  • Ons facinerende brein

   Leer meer over je hersenen, emoties, geluk en gedrag. Hoe werkt onze besluitvorming en hoe we ervaren we merken. Ontdek hoe (onbewust) gedrag sterker wordt als dit aansluit op wat we al vertrouwen.

  • Deeleconomie

   Een inspirerend verhaal over de mogelijkheden in de duurzame deeleconomie.

  • De psychologie van vertrouwen

   Vertrouwen is essentieel voor verandering en leiderschap. Maar hoe krijg je het? En hoe leidt dit tot gewenste gedragsverandering? Wat is vertrouwen? Hoe werkt onze besluitvorming en hoe we ervaren we merken?

Vrijblijvend informatie over Erik Schoppen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Erik Schoppen geeft lezingen over de volgende onderwerpen