Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Spreker Erwin Derksen bouwt de brug tussen Business en Techniek

Erwin Derksen

Erwin Derksen

Techniek & Communicatie

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Erwin Derksen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Erwin

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid
Spreker Erwin Derksen

Spreker Erwin Derksen bouwt de brug tussen Business en Techniek

Spreker Erwin Derksen heeft altijd een passie gehad voor zowel techniek als communicatie. Dit zorgt er voor dat hij goed kan communiceren met ‘de business’ én met de techneuten. In zijn lezing ‘Leuk die nieuwe dingen, maar hoe krijg je goedkeuring van het management?’  laat Erwin Derksen zien hoe we de brug tussen business en techniek kunnen bouwen. Daarnaast geeft Erwin lezingen over diverse ontwikkelingen binnen de IT en op gebied van presentatie en communicatie.

Sinds 1999 is spreker Erwin Derksen actief binnen de in IT. Hij is actueel (Windows 10, MCSE) gecertificeerd voor de techniek en Microsoft Certified Trainer (MCT).

Kenmerkend aan de lezingen van spreker Erwin Derksen zijn humor, duidelijkheid en documentatie. Erwin zorgt er voor dat de structuur van zijn lezing overzichtelijk is, echter de manier waarop hij dit weet te brengen zorgt er voor dat de informatie niet snel vergeten zal worden.

Roadshows 
Sinds 2011 verzorgt spreker Erwin Derksen Roadshows. Roadshows zijn dé manier om efficiënt en effectief eindgebruikers te informeren over op handen zijnde veranderingen binnen de IT. Bijvoorbeeld als gevolg van een project, verandertraject of upgrade naar een nieuwe werkwijze op technologie. Deze spetterende presentatie voorkomt issues en vragen bij het uitrollen van de nieuwe functionaliteit en verhoogt de betrokkenheid van de eindgebruikers bij IT.

Spreker Erwin Derksen verzorgt alle lezingen in het Nederlands en het Engels.

Bekijk de lezingen van Erwin Derksen
Lezingen en workshops van spreker Erwin Derksen

'Sovjet-IT', de controle verliezen door niets te doen

Eindgebruikers zijn tegenwoordig gehaaider dan ooit. De tijd dat alleen ICT bepaalde is vrijwel voorbij. Hoe voorkom je dat je als Architect en IT-afdeling wordt gepasseerd? Hoe voorkom je het ontstaan van Sovjet-IT, waarbij mensen volstrekt hun eigen gang gaan buiten de regels om? Hoe zorg ik ervoor dat ik als Architect relevant blijf, welke skills zijn vereist of juist overbodig en welke kaders stel ik? Kortom, hoe stel ik mijn organisatie tevreden zonder de controle compleet te verliezen?

Lezingen en workshops van spreker Erwin Derksen

Leuk die nieuwe dingen, maar hoe krijg je goedkeuring van het management?

Op een seminar hoor je vaak leuke dingen, die wil je dan ook wel implementeren, maar hoe krijg je nu goedkeuring en budget? En waarom krijgt een externe consultant vaak wel voor elkaar wat me intern niet lukt? Hoe dichten we het gat tussen ‘business en techniek’ en hoe overtuig ik mijn management of directie van het nut en de noodzaak? In deze sessie zal Erwin zijn ervaringen delen. Het gaat niet over techniek, maar biedt praktische inhoud om uiteindelijk toch je techniek te kunnen uitvoeren.

Lezingen en workshops van spreker Erwin Derksen

PowerTips voor PowerPoint

Iets kunnen presenteren wordt steeds vaker verwacht van de IT-er. ‘Met PowerPoint kun je alles maken’ aldus Erwin, maar veel mensen komen niet veel verder dan het tikken van titels en bullets. In deze sessie laat Erwin Derksen je live PowerTips zien, waarmee je eenvoudig en snel véél betere resultaten bereikt. PowerTips voor ontwerp, animaties, foto’s, SmartArt, Video, kleurgebruik, uitlijnen etc. Zo maak je sneller en vooral beter een helder, goed te presenteren verhaal. Kom naar de sessie en stel vast dat je met deze PowerTips je voordeel kunt doen en dat je inderdaad alles kunt maken. Da’s weer eens wat anders dan Visio of een saaie Projectsheet.

Lezingen en workshops van spreker Erwin Derksen

Add a bit of ZEN to make you a much better presenter!

Presenteren is een belangrijke vaardigheid. Zeker voor IT- professionals. In deze 99% bullet-point-fee sessie geeft Erwin Derksen tips die jouw presentatievaardiheden direct verbeteren. Hoe voorbereid je je op de presentatie? Wat beste manier om deze informatie aan het publiek over te brengen? Hoe kan je je zenuwen het beste onder controle houden? Erwin Derksen heeft verschillende Presentation ZEN trainingen gevolgd en deelt deze kennis graag met IT-professionals. Het resultaat van deze lezing? Nooit meer een saaie powerpont!

  Vrijblijvend informatie over Erwin Derksen

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Erwin Derksen geeft lezingen over de volgende onderwerpen