Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Marketing by naming bespaart je heel veel reclamekosten en maakt je veel begeerlijker

Erwin WIjman

Erwin Wijman

Zo maak je je los van de kudde

Tarieven en beschikbaarheid
Erwin Wijman

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Erwin

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Marketing by naming bespaart je heel veel reclamekosten en maakt je veel begeerlijker

Auto’s roesten niet meer maar wij zelf wel. We zitten allemaal vastgeroest in onze autokeuze. Iedereen rijdt wat hij of zij van de buren, familie, collega’s of relaties moet rijden. Professionals rijden niet de auto die ze willen, ze rijden hun LinkedIn-profiel. Maar veel beter laat je die angst en conformisme varen en kies je gewoon de auto die jij zelf wilt. Word autonoom. Van een auto word je niet gelukkiger maar van het bewust zelf kíézen van je auto wél.

Datzelfde principe, de noodzaak om jezelf – en je bedrijf – los te maken van de kudde speelt bij de naamgeving van je bedrijf of product. Durf je te onderscheiden en maak al in je naam het verschil. Marketing by naming bespaart je heel veel reclamekosten en maakt je veel begeerlijker.

Spreker Erwin Wijman schrijft en schreef voor Het Financieele Dagblad, NRC Handelsblad, de Volkskrant, Het Parool, Adformatie, ManagementTeam, Nu.nl, Businessweek, Quote en Esquire. Hij publiceerde een groot aantal bestsellers zoals De bedrijfsnamenfabriek, De verkoopmaffia, Wat je rijdt ben je zelf, Succes met je grote auto, Vlinder in de boksring (over challengermarketing) en De geluksmachine. Hij adviseert ondernemingen over naamgeving, geeft als autotherapeut consulten en is schrijfcoach voor professionals. Centraal daarin staat een onderscheidende positionering van je bedrijf en/of van jouzelf, kortom eigengereidheid.
Durf het anders te doen dan anderen. Het is tijd voor marketing by making a difference. Daar word jij zelf ook gelukkiger van.

Zijn kennis en ervaring als adviseur, coach, journalist en schrijver komen terug in zijn met sprekende bewijsvoering, verhalen en humor doorspekte presentaties en workshops. Spreker Erwin Wijmanzorgt er in overleg met u voor dat zijn lezing goed aansluit bij uw evenement of bijeenkomst.

Bekijk de lezingen van Erwin Wijman
Lezingen van spreker Erwin Wijman

De lezingen van spreker Erwin Wijman gaan o.a. over

  • De Geluksmachine
  • Kuddegedrag
  • Marketing by naming
  • Positionering
Vrijblijvend informatie over Erwin Wijman

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Erwin Wijman geeft lezingen over de volgende onderwerpen