Loading content ...

Eva de Valk

Eva de Valk

Technologie en Innovatie

Spreker Eva de Valk is journalist op het gebied van technologie en innovatie. Zij is verantwoordelijk voor de technologiepagina’s van NRC Handelsblad en wordt regelmatig gevraagd om commentaar te leveren in de media op technologische ontwikkelingen.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van 2012 tot 2014 werkte spreker Eva de Valk als correspondent in Silicon Valley. Ze schreef er onder meer het boek ‘Silicon Valley. Waar de toekomst wordt gemaakt ‘ en deed research voor de driedelige documentaire over Silicon Valley voor De Wereld Draait Door. Zij bezocht talloze techbedrijven, startups, conferenties en Meetups, interviewde zowel beginnende ondernemers als gevestigde CEO’s en weet als geen ander hoe Silicon Valley van binnenuit werkt.

Spreker Eva de Valk is verantwoordelijk voor de technologiepagina’s van NRC Handelsblad en wordt regelmatig gevraagd om commentaar te leveren in de media op technologische ontwikkelingen. Naast schrijven en onderzoek doen is Eva de Valk een enthousiast spreker. Zij onderscheidt zich met haar brede kennis van zaken en haar vermogen goed te luisteren. Eva de Valk zorgt er altijd voor dat er tijdens haar lezingen voldoende ruimte is voor interactie.

 

    • Spreker Eva de Valk geeft lezingen over Techniek en Innovatie. Ze vertelt graag over haar ervaringen in Silicon Valley en gaat in op vragen als: Hoe is Silicon Valley uitgegroeid tot de grootste innovatiehub ter wereld? Wat maakt Silicon Valley zo bijzonder en Wat kan Nederland leren van Silicon Valley?
    • Door haar ervaringen als vrouw in het door mannen gedomineerde Silicon Valley heeft ze  grote interesse in diversiteit en het creëren van een inclusieve bedrijfscultuur, een hot topic bij grote techbedrijven. In haar lezing geeft ze o.a. antwoord op de vraag: ‘Hoe werken techbedrijven in Silicon Valley aan een inclusieve bedrijfscultuur?’
    • Apple vs. Google: kan innovatie het beste met open of achter gesloten deuren plaatsvinden?
Lees hier over de ervaringen van andere klanten

Load more...

Gerelateerde sprekers

Eva de Valk geeft lezingen over de volgende onderwerpen: