Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies
Evelien van Es

Evelien van Es

Top coach voor ondernemers

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Evelien van Es

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Evelien

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Evelien van Es is een ervaren en bevlogen ondernemer, coach en spreker die werkt met ondernemende professionals met drive. Zij helpt hen om vanuit hun kern helderheid te creëren en te ontdekken wat moeiteloos werken is. Zodanig dat zij vanuit vertrouwen hun missie leven, persoonlijk en zakelijk groeien en daar optimale voldoening uit krijgen.

Evelien werkt op het snijvlak van mens en bedrijf en slaagt erin om op een aangename en doortastende manier de drijfkracht in mensen aan te zwengelen. Klanten noemen haar “betrokken, liefdevol to-the-point, sterk in haar analyses, inspirerend, stimulerend en met een sterke focus op resultaat”.

Het bedrijfsleven kent zij op haar duimpje. Met 20 jaar corporate ervaring weet spreker Evelien van Es uit eigen ervaring hoe het is om in een setting te werken waar je vervreemd kunt raken van jezelf. Veel ondernemende professionals blijven jarenlang aanmodderen op zoek naar echte voldoening in hun werk.

Op basis van haar persoonlijke ervaring laat spreker Evelien van Es zien hoe het anders kan. Door te leven en werken vanuit je diepste verlangen en trouw te blijven aan jezelf. Ze inspireert ondernemers en ondernemende professionals om vanuit passie in beweging te komen en hun eigen pad te bewandelen. Evelien nodigt je  uit om op zoek te gaan naar je levensmissie en helpt je om dit te vertalen in je dagelijks werk.

Evelien van Es weet het persoonlijke en zakelijke op een feilloze manier af te wisselen. Professionaliteit, rust en vertrouwen: hetgeen wat Evelien uniek maakt! In combinatie met de puurheid die ze uitstraalt maakt dit haar een zeer prettige gesprekspartner en coach. Evelien spreekt en verzorgt workshops/trainingen op gebied van persoonlijk leiderschap.

Bekijk de lezingen van Evelien van Es

Lezingen van spreker Evelien van Es

 • Leven en werken in vrijheid en onafhankelijkheid
 • Passie in ondernemerschap
 • In je kracht en in beweging
 • Op zoek naar jou innerlijke drijfkracht!
  Vrijblijvend informatie over Evelien van Es

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.