Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies
filip Muyllaert

Filip Muyllaert

'Be Limitless' Spraakmakend spreker

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Filip Muyllaert

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Filip

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

De afgelopen vijf jaar heeft spreker Filip Muyllaert veel gereisd. Tijdens zijn zoektocht naar inspiratie  bezocht hij meer dan 40 landen. Hij liet zich inspireren door Namibische kolonies, Finse rendier herders en straat kinderen in Guatemala. Filip deelt zijn ervaringen met zijn publiek, het is tijd om terug te geven en anderen te inspireren. Filip gelooft er in dat de afstand tussen wie je bent en wat je kan worden helemaal niet zo groot is als mensen soms denken.  Hij helpt mensen grenzen te verleggen door ze nieuwe inzichten te geven om ontwikkeling door te kunnen maken en op zoek  te gaan naar de beste versie van jezelf.

In een van zijn keynotes ‘Be Limitless’ spreekt Filip Muyllaert over dat ondanks alle uitdagende omstandigheden, het niet opgeven erg veel waarde kan hebben. Zowel op professioneel als persoonlijk gebied is doorzettingsvermogen de key tot succes. Filip ziet falen niet als fout, maar juist het opgeven. Hij motiveert mensen, zolang de passie aanwezig is, door te gaan.

Communicatie heeft een grote rol in het bereiken van je doelen en behalen van succes. Het is belangrijk dat je anderen weet te overtuigen. Tijdens een lezing over communicatie en presentatie voorziet spreker Filip Muyllaert je van practische handvatten die er voor zorgen dat jij een duidelijke presentatie neerzet vol enthousiasme, waarin contact met het publiek voorop staat.

Tijdens zijn op maat gemaakte presentaties brengt Filip Muyllaert een positieve energie de groep in, of dit nou voor een grote of kleine zaal is. Zijn hoog gewaardeerde presentaties worden door het publiek ervaren als  inspirerend, verassend en verfrissend.

 

Bekijk de lezingen van Filip Muyllaert

  Lezingen van spreker Filip Muyllaert

  • Leiderschap
  • Presenteren
  • Communicatie
  • Persoonlijke ontwikkeling
Vrijblijvend informatie over Filip Muyllaert

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Filip Muyllaert geeft lezingen over de volgende onderwerpen