Loading content ...

filip Muyllaert

Filip Muyllaert

'Be Limitless' Spraakmakend spreker

Spreker Filip Muyllaert geeft lezingen waarin hij onderwerpen als filosofie, business, geschiedenis, kunst, science en persoonlijke ervaringen transformeert en naar een nieuwe level weet te brengen. Als internationaal spreker heeft hij  wereldwijd lezingen gegeven.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De afgelopen vijf jaar heeft spreker Filip Muyllaert veel gereisd. Tijdens zijn zoektocht naar inspiratie  bezocht hij meer dan 40 landen. Hij liet zich inspireren door Namibische kolonies, Finse rendier herders en straat kinderen in Guatemala. Filip deelt zijn ervaringen met zijn publiek, het is tijd om terug te geven en anderen te inspireren. Filip gelooft er in dat de afstand tussen wie je bent en wat je kan worden helemaal niet zo groot is als mensen soms denken.  Hij helpt mensen grenzen te verleggen door ze nieuwe inzichten te geven om ontwikkeling door te kunnen maken en op zoek  te gaan naar de beste versie van jezelf.

In een van zijn keynotes ‘Be Limitless’ spreekt Filip Muyllaert over dat ondanks alle uitdagende omstandigheden, het niet opgeven erg veel waarde kan hebben. Zowel op professioneel als persoonlijk gebied is doorzettingsvermogen de key tot succes. Filip ziet falen niet als fout, maar juist het opgeven. Hij motiveert mensen, zolang de passie aanwezig is, door te gaan.

Communicatie heeft een grote rol in het bereiken van je doelen en behalen van succes. Het is belangrijk dat je anderen weet te overtuigen. Tijdens een lezing over communicatie en presentatie voorziet spreker Filip Muyllaert je van practische handvatten die er voor zorgen dat jij een duidelijke presentatie neerzet vol enthousiasme, waarin contact met het publiek voorop staat.

Tijdens zijn op maat gemaakte presentaties brengt Filip Muyllaert een positieve energie de groep in, of dit nou voor een grote of kleine zaal is. Zijn hoog gewaardeerde presentaties worden door het publiek ervaren als  inspirerend, verassend en verfrissend.

 

  Lezingen van spreker Filip Muyllaert

  • Leiderschap
  • Presenteren
  • Communicatie
  • Persoonlijke ontwikkeling
Gerelateerde sprekers

Filip Muyllaert geeft lezingen over de volgende onderwerpen: