Loading content ...

Frank G. Bosman

Frank G. Bosman

Cultuurtheoloog

De meest spraakmakende Theoloog van Nederland, spreker Frank Bosman.  Frank staat bekend om zijn dwarse meningen over zingeving, spiritualiteit en ethiek en houdt zich bezig met het analyseren van maatschappelijke ontwikkeling. Spreker Frank Bosman spreekt  graag over zijn kennis en ervaringen, door middel van presentaties deelt Frank zijn kennis met zijn publiek.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Frank Bosman is een van de bekendste theologen van Nederland. Geboren in 1978 studeerde hij theologie aan wat nu  de Tilburg School of Catholic Theology heet. Na zijn studie begon hij aan dezelfde faculteit als coördinator van het postinitiële onderwijs. In de afgelopen tien jaar heeft hij landelijk bekendheid gekregen door zijn vaak dwarse meningen over zingeving, spiritualiteit en ethiek en prikkelende analyses van maatschappelijke ontwikkelingen.

Frank Bosman is een graag geziene gast bij landelijke radio- en televisieprogramma’s en in landelijke dagbladen en magazines. In 2011 werd hij door het Nederlandse volk tijdens de eerste Nacht van de Theologie in Amsterdam uitgeroepen tot de Meest Spraakmakende Theoloog van Nederland, een titel die hij nog altijd waarmaakt.

Bosman heeft een ruime ervaring als spreker voor grotere en kleinere groepen, zowel in Nederlands als in het buitenland. Lezingen kunnen daarom ook in het Engels en het Duits worden gegeven.

Bekijk hier het interview met Frank G. Bosman.

“Waarom zitten videogames vol met religie?”

  Lezingen van spreker Frank Bosman

  • Theologie tussen kerk, academie en samenleving
  • The story of the incorruptibles
  • Eerste hulp bij katholieke begrippen
  • Cultuur en religie
  • Religie en internet
  • Medische ethiek

   

Gerelateerde sprekers

Frank G. Bosman geeft lezingen over de volgende onderwerpen: