Loading content ...

Spreker Frank Hoes

Frank Hoes

Krachtig besturen, Leiderschap & Management

Trainer, adviseur en spreker Frank Hoes is gespecialiseerd op gebied van krachtig besturen, leidinggeven en managen. Hij geeft lezingen, is gastdocent op diverse hogescholen en klankbord en trouble shooter voor leidinggevenden en bestuurders.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al ruim 15 jaar helpt Frank Hoes organisaties in de publieke sector met vraagstukken op het raakvlak van leidinggeven en organiseren. Hij coacht, traint en adviseert leidinggevenden bij conflict, teamontwikkeling en veranderprocessen.

Spreker Frank Hoes verzorgt leiderschapscoaching, leiderschapsprogramma en teamtrainingen en inspiratiebijeenkomsten: lezingen en masterclasses. Als spreker maakt Frank Hoes graag gebruik van populaire helden als Alice in Wonderland en James Bond. Want in ieder van ons leven deze helden, ze moeten alleen nog even wakker worden geschud.

Onlangs publiceerde Frank Hoek een boek over leiderschap: ‘Het witte konijn. Naar eigenzinnig en inspirerend leiderschap’.

  Spreker Frank Hoes – Krachtig besturen

   

  Lezingen en workshops van spreker Frank Hoes

  • Lezingen en workshops over Leiderschap
  • Lezing over Krachtig Besturen speciaal voor de publieke sector
  • Lezingen en workshops over Leiding geven aan organisatie-ontwikkeling
  • Lezingen en workshops over Persoonlijk leiderschap
  • Workshop Socratisch gesprek
  • Workshop van Debat naar Dialoog

   

Gerelateerde sprekers

Frank Hoes geeft lezingen over de volgende onderwerpen: