Loading content ...

Geert Kimpen

Geert Kimpen

Maak goud van je leven!

Met verve, humor en tal van sprekende, persoonlijke anekdotes onthult spreker Geert Kimpen hoe je richting kunt geven aan jouw werk, passie en liefdesleven.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Spreker Geert Kimpen is schrijver en spreker. Hij geeft lezingen over verschillende onderwerpen allen gerelateerd aan succes, vitaliteit en geluk!  Succes op de werkvloer, in het naleven van je dromen, of geluk in de liefde… Geert zorgt er voor dat je jou kansen optimaal benut en goud van je leven weet te maken! Of hij nu voor miljonairs, medisch personeel of het managementteam van een schoonmaakbedrijf spreekt; allemaal putten ze onmiddellijke veerkracht om van hun leven nóg meer goud te maken!

Geert Kimpen auteur van de internationale bestseller ‘De Kabbalist’ een verhaal over een jongeman die moet kiezen tussen ultieme wijsheid en ultieme liefde… Ook schreef hij een tweede succesroman ‘De geheime Newton’.

Reeds gaf hij honderden lezingen in binnen-en buitenland voor een enthousiast publiek. Op zijn kenmerkende toegankelijke manier, vol relativering, humor en met tal van persoonlijke verhalen, onthult spreker Geert Kimpen deze zeven eeuwenoude processen. Processen die de mens uitdagen zichzelf binnenste buiten te keren en het leven in al zijn facetten aan te gaan. Van het graven naar de donkerste kanten in jezelf, tot het transformeren van je sexualiteit tot een universele, tantrische liefde.

 

 

  • Go to the next level!

  Geert vertaalt alle wijsheden en inzichten uit zijn boeken tot één inspirerend en enthousiasmerend totaalprogramma: De wetten van Creatie… go to the next level!  Alles in deze wereld komt via 10 universele wetten tot stand. De wetten van creatie. Of het nu een bedrijf is als Apple, een boek, een prachtig gebouw, of een baby… allemaal komen ze in 10 logische stappen tot volle bloei. De 10 wetten zijn een eenvoudige handleiding om praktisch toe te passen op wat u maar wilt. Iedere doelstelling, iedere droom, ieder groots plan doorloopt dezelfde principes; je kunt ze dus maar beter kennen, zodat je ze voortaan kunt inzetten voor jouw plannen.

  • De Magie van de Liefde

  Geert Kimpen vraagt zich hardop af: durven we nog wel in de liefde te geloven? Op datingsites vind je sneller een nieuwe minnaar dan je online een boek kunt kopen, maar gaan we nog wel echt voor de liefde? In zijn lezing zet hij zes wetten op een rij waarmee ‘je liefdesleven voorgoed verandert en je geen enkel excuus meer hebt om niet gelukkig te worden in de liefde’. Geert: “Zo wordt de liefde een motor in je leven, die je helpt eruit te halen wat er in zit. Want leven met de grote liefde is je geboorterecht.”

  • Maak goud van je leven!

  Vraag jij je wel eens af of dit nu werkelijk alles is? Of dit nu jouw leven is? Wie je eigenlijk bent? Ken jij die momenten waarop je alles in twijfel trekt? Prijs jezelf gelukkig!  Door met deze levensvragen aan de slag te gaan kan jij jouw lood in goud veranderen! Geert Kimpen onthult de 7 processen die jij kunt doorlopen wanneer je jouw lood in goud wilt veranderen. Zeven stappen waarin je ontdekt wat je ware levensbestemming is en hoe je deze kunt realiseren. Zeven eeuwenoude alchemistische processen met een springlevende boodschap voor jou.

  • Het grootste geheim van de Schrijvers.

  • Hoe schrijf je een inspirerende bestseller?

Gerelateerde sprekers