Loading content ...

Gerald Morssinkhof

Gerald Morssinkhof

De psychologie van communicatie

Spreker Gerald Morssinkhof bezit drie passies: Gedrag en gedragsverandering, Communicatie en Leiderschap. Zijn focus is daarbij steeds de mens. Hij is expert in de subtiliteit en kwaliteit van communicatie tussen mensen en organisaties. Hoe blijft de mens bij de tijd? Naast zijn advieswerk, schrijft hij boeken en doceert aan werkende mensen in verschillende post-opleidingen. Zijn missie? Zorgen dat mensen in een veranderlijk landschap tot hun recht komen.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zeven jaar geleden stapte Gerald Morssinkhof in het diepe, en begon voor zichzelf te werken. Een stap die hem veel gebracht heeft; nieuwe mensen, uitdagende opdrachten, boeiende ontmoetingen en evenementen. Vanuit zijn bedrijf Niveau M werkt Gerald aan het optillen van mensen en organisaties. Gerald geeft altijd een fris perspectief op een situatie, zijn lezingen zitten vol humor en energie.

Vooral gedrag van mensen in organisaties hebben zijn warme belangstelling. Spreker Gerald Morssinkhof daagt zichzelf graag uit, daardoor bijft hij in constante ontwikkeling. Door vragen te stellen, kritisch te kijken en te reflecteren: Hoe gaan mensen binnen de organisatie met elkaar om? Hoe gaan ze om met de gasten? Waarom gaat dat goed en wat kan er beter? Hij spreekt regelmatig groepen toe, zowel inhoudelijk als ter inspiratie. Zijn presentaties zijn theoretisch onderbouwd, doordacht, gelardeerd met hele herkenbare en concrete alledaagse voorbeelden; van winkelend publiek, gesprekken aan de telefoon tot reorganisaties, en humorvol.

Gerald Morssinkhof schrijft boeken over gedrag -Gedraag je! en Beweging in Gedrag- en over communicatie -Manifest en Het Fundament-. Momenteel schrijft hij een nieuw boek over het verschil tussen intentie en effect en werkt hij aan een proefschrift over leiderschap. 

  Spreker Gerald Morssinkhof geeft lezingen over de volgende thema’s:

  • Lezingen over Hedendaags leiderschap
   Hoe kom je als leider tegenwoordig tot jouw recht, gezien de complexiteit en verwachtingen van stakeholders.
  • Lezingen over de psychologie van communicatie
   Naar het gelijknamige boek 
  • Lezingen over Gedrag & communicatie
  • Lezingen over Leiderschap
Gerelateerde sprekers

Gerald Morssinkhof geeft lezingen over de volgende onderwerpen: