Loading content ...

Gijs van Wulfen

Gijs van Wulfen

Het Innovatiedoolhof

Als grondlegger van de VOORT innovatiemethode heeft Gijs van Wulfen enorm veel ervaring op gebied van innovatie. Hij inspireert mensen wereldwijd met zijn lezingen en methode. Dit doet hij op een uitdagende manier met veel humor!

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Gijs van Wulfen is grondlegger van de VOORT innovatiemethode. De VOORT innovatiemethode verdubbelt de effectiviteit van jouw innovatieproces. Gijs helpt organisaties effectief te starten met innovatie en het bedenken van nieuwe producten en diensten. Zijn boek ‘het innovatiedoolhof is uitgeroepen tot managementboek van het jaar 2017!

Gijs van Wulfen was in 2013 een van de eerste Influencers bij Linkedin en heeft daar meer dan 250.000 volgers. In 2014 werd Gijs nummer 6 in de internationale bloggers top 40. Gijs is keynote speaker bij verschillende grote internationale evenementen. Zo was hij keynote bij de ‘Turkish Innovation Week’ in Istanbul en bij ‘Product Innovation Berlin’. In 2006 kwam zijn eerste boek ‘Nieuwe Producten en Diensten Bedenken’ uit. Recent schreef hij de bestseller ‘The innovation Expedition’, dat inmiddels in zes talen is verschenen.

Spreker Gijs van Wulfen inspireert mensen als workshopleider of als keynote spreker op (inter)nationale innovatieconferenties of managementbijeenkomsten. De lezingen van spreker Gijs van Wulfen worden getypeerd als informeel, vol humor en entertainment. De lezingen die Gijs van Wulfen’s het meest geeft zijn How to start innovation’ en ‘ 10 Insight to be a better innovator’.

 

  Lezingen van spreker Gijs van Wulfen 

  Hoe start ik innovatie?

  • Deze lezing is gebaseerd op de bestseller ‘The innovation Expedition’. In deze lezing worden ervaringen van beroemde namen als Columbus, Amundsen, Hillary en Armstrong gelinkt aan het succes qua innovatie.

   

  Lezingen van Spreker Gijs van Wulfen 

  Het innovatiedoolhof

  • Gijs van Wulfen is auteur van Innovatiedoolhof’ het managementboek van het jaar 2017.


  Lezingen van Spreker Gijs van Wulfen 

  10 Insights to be a better innovator!

  • Deze uitdagende lezing geeft inzicht in hoe je als manager bij een bedrijf effectief met innovatie om kan gaan. De lezing bevat praktische adviezen die men meteen kan toepassen binnen de eigen werkomgeving.

  Voort Innovatie1

Gerelateerde sprekers

Gijs van Wulfen geeft lezingen over de volgende onderwerpen: