Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De VOORT innovatiemethode verdubbelt de effectiviteit van jouw innovatieproces

Gijs van Wulfen

Gijs van Wulfen

Als grondlegger van de VOORT innovatiemethode heeft Gijs van Wulfen enorm veel ervaring op gebied van innovatie. Hij inspireert mensen wereldwijd met zijn lezingen en methode.

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Gijs van Wulfen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Gijs

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Interviews icon

Artikelen

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Gijs inspireert mensen wereldwijd met zijn lezingen en methode

Spreker Gijs van Wulfen is grondlegger van de VOORT innovatiemethode. De VOORT innovatiemethode verdubbelt de effectiviteit van jouw innovatieproces. Gijs helpt organisaties effectief te starten met innovatie en het bedenken van nieuwe producten en diensten. Zijn boek ‘het innovatiedoolhof is uitgeroepen tot managementboek van het jaar 2017!

Gijs van Wulfen was in 2013 een van de eerste Influencers bij Linkedin en heeft daar meer dan 250.000 volgers. In 2014 werd Gijs nummer 6 in de internationale bloggers top 40. Gijs is keynote speaker bij verschillende grote internationale evenementen. Zo was hij keynote bij de ‘Turkish Innovation Week’ in Istanbul en bij ‘Product Innovation Berlin’. In 2006 kwam zijn eerste boek ‘Nieuwe Producten en Diensten Bedenken’ uit. Recent schreef hij de bestseller ‘The innovation Expedition’, dat inmiddels in zes talen is verschenen.

Redenen om spreker Gijs van Wulfen te boeken

 • Gijs is een expert op het gebied van innovatie en kan bijdragen bij de ontwikkeling van jouw organisatie
 • Gijs combineert praktische tools met theorie en maakt het direct toepasbaar voor jouw organisatie
 • De motiverende lezingen van Gijs zijn geschikt voor iedereen binnen jouw organisatie

Spreker Gijs van Wulfen inspireert mensen als workshopleider of als keynote spreker op (inter)nationale innovatieconferenties of managementbijeenkomsten. De lezingen van spreker Gijs van Wulfen worden getypeerd als informeel, vol humor en entertainment. De lezingen die Gijs van Wulfen’s het meest geeft zijn ‘How to start innovation’ en ‘ 10 Insight to be a better innovator’.

Lees het interview met spreker Gijs van Wulfen

Bekijk de lezingen van Gijs van Wulfen
Lezing van spreker Gijs van Wulfen 

Hoe start ik innovatie?

Deze lezing is gebaseerd op de bestseller ‘The innovation Expedition’. In deze lezing worden ervaringen van beroemde namen als Columbus, Amundsen, Hillary en Armstrong gelinkt aan het succes qua innovatie.

Lezing van Spreker Gijs van Wulfen 

Het innovatiedoolhof

Gijs van Wulfen is auteur van Innovatiedoolhof’ het managementboek van het jaar 2017.

Lezing van Spreker Gijs van Wulfen 

10 Insights to be a better innovator!

Deze uitdagende lezing geeft inzicht in hoe je als manager bij een bedrijf effectief met innovatie om kan gaan. De lezing bevat praktische adviezen die men meteen kan toepassen binnen de eigen werkomgeving.

Voort Innovatie1

  Video van spreker Gijs van Wulven

  How to Start Innovation?

  Bekijk de lezingen van Gijs van Wulfen
  13.01.2020

  Interview over de VOORT Innovatiemethode

  Gijs van Wulfen is de grondlegger van de VOORT innovatiemethode. In dit interview komt u meer over hem te weten.

  Wat is de Voort innovatiemethode?
  Wanneer is sprake is van een conservatieve bedrijfscultuur en het is tijd voor innovatie, zijn normale brainstormen over het algemeen geen succes. Daarom hebben we de Voort innovatie methode ontwikkelt. De effectiviteit van de Voort methode als het gaat om het structureren van de chaos en het starten van innovatie is wetenschappelijk bewezen. In een periode van 20 weken creëert u nieuwe business cases voor nieuwe producten, services en business modellen. Dit doet u samen met een intern team. De methode wordt gezien als expeditie met 5 fasen: vertrekken, ontdekken, ontwikkelen, reflecteren en terugkeren. Recent wetenschappelijk onderzoek laat zien dat als je de methode vergelijkt met andere processen, de methode het effect van innovatie verdubbelt.

  Waar komt uw interesse voor innovatie vandaan?
  Als manager van een bedrijf was ik erg gefrustreerd over innovatie. In de praktijk is het erg lastig om innovatie op de juiste manier vorm te geven. Toen ik met een oplossing voor effectievere innovatie kwam wilde ik dit delen met mensen die met dezelfde frustraties te maken hadden. Ik begin met het schrijven van boeken en blogs. Op het moment dat LinkedIn mij uitnodigde als een van hun Influencers kreeg ik sprekersaanvragen van over de hele wereld, en zo werd ik spreker over innovatie.

  Zou u ons 3 tips kunnen geven over hoe men innovatie het beste kan starten?
  Mijn advies om innovatie te starten is om door middel van ideevorming over nieuwe producten en services op een gestructureerde manier te werk te gaan.
  1.Betrek je klanten in het ideevorming proces. Dit zorgt er voor dat de innovatie inspeelt op relevante problemen of bijdraagt aan het realiseren van dromen
  2. Werk het idee uit tot mini new business cases. Concrete business plannen per idee waarin de mogelijkheden duidelijk naar voren komen.
  3. Om er voor te zorgen dat u zoveel mogelijk support krijgt is het goed om er voor te zorgen dat belanghebbende betrokken worden bij het proces.

  Wat is uw persoonlijk belang in het zijn vaan een spreker?
  Ik vind het geweldig om op het podium te staan. Het is een privilege en genoegen om mensen te mogen inspireren en aan te moedigen als het gaat om succesvolle innovatie.

  Bekijk de lezingen van Gijs van Wulfen

  Inspiratie voor Innovatie - 101 lessen voor innovators

  Inspiratie voor Innovatie biedt praktische inzichten, tips en tools voor innovatie. De 101 lessen zijn verrassend en uitdagend en worden ondersteund met intrigerende foto’s en graphics die je helpen in je zoektocht hoe je het beste kunt innoveren. Gijs toont je hoe je een innovatieve mindset kunt krijgen, patronen kan doorbreken, je klanten echt kunt begrijpen, een cultuur voor innovatie kunt creëren en innovatieprojecten succesvol kunt implementeren. Een prachtig ontworpen boek dat onmisbaar is voor elke succesvolle innovator!

  Bestel dit boek

  Innoveer jezelf - In 6 stappen innovatief in je werk

  Met ‘Innoveer Jezelf’ biedt Gijs van Wulfen een praktisch 6-stappenplan om jezelf en je werk te innoveren. Innoveren? Creatief worden? Het is eenvoudiger dan je denkt. Gijs geeft concreet aan HOE je dat doet. Want pas als innovatiekansen en ideeën zijn omgezet in nieuwe werkwijzen, producten, – diensten of – businessmodellen, ben je zelf en in jouw werk echt innovatief bezig. Met dit boek zorg je gegarandeerd voor harde innovatieresultaten.

  Bestel dit boek

  Het innovatiedoolhof - 4 Routes naar een succesvolle new businesscase

  Als spreker over innovatie reist Gijs van Wulfen de hele wereld over: van Turkije naar Tokio en van Canada naar Kaapstad. Overal merkt hij dat innovators dezelfde obstakels tegenkomen en daar wil hij wat aan doen. Hij ontdekte in ruim vijftig innovatieprojecten hoe je de chaotische start van innovatie kunt structureren. En welke tien essentiële activiteiten je in welke volgorde moet uitvoeren om succesvol het innovatiedoolhof te doorlopen.

  Bestel dit boek

  De Innovatie Expeditie - Een visuele reisgids voor nieuwe diensten en producten

  ‘De Innovatie Expeditie’ is een visuele reisgids voor organisaties die willen innoveren. Innovatie-expert Gijs van Wulfen leidt u via de VOORT-innovatiemethode in vijf doeltreffende stappen naar nieuwe diensten en producten. Hij illustreert deze stappen met boeiende verhalen over ontdekkingsreizen, inspirerende quotes, handige innovatieroutekaarten, en praktische checklists en tools. Zodra u dit boek openslaat, weet u één ding zeker: er staat een prachtige reis op het programma!

  Bestel dit boek
  Vrijblijvend informatie over Gijs van Wulfen

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Gijs van Wulfen geeft lezingen over de volgende onderwerpen