Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Mensgericht Organiseren: betere prestaties én gelukkige mensen

Glenn van der Burg

Glenn van der Burg

Mensgericht organiseren

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Glenn van der Burg

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Glenn

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid
Spreker Glenn van der Burg

Mensgericht Organiseren: betere prestaties én gelukkige mensen

Spreker Glenn van der Burg zorgt ervoor dat jouw afdeling of management team in beweging komt! Hij creëert lezingen en workshops op maat die er voor zorgen dat je met nieuwe inzichten en energie samen verandering in gang kan zetten.

De thema’s waar spreker Glenn van der Burg zich graag voor inzet zijn leiderschap, verandering, arbeidsparticipatie en sociale innovatie. Ook verzorgt Glenn regelmatig lezingen en workshops over HR, leiderschap en duurzame inzetbaarheid. Door een faciliterende rol aan te nemen zorgt Glenn voor een fijne sfeer met veel ruimte voor interactie. Naast spreker en workshopfacilitator is hij regelmatig dagvoorzitter of gespreksleider op bijeenkomsten.

 spreker Glenn van der Burg is auteur van de managementboeken ‘Boven het maaiveld’ en ‘Management Mythes’.  In Boven het maaiveld gaat Glenn op zoek naar de essentie van leiderschap in de 21e eeuw. In zijn tweede boek neemt hij je mee op ontdekkingsreis langs de vijf Management Mythes: management, motivatie, beheersing, specialisatie en vergaderen. Op dit moment werkt Glenn samen met prof. Rick van Baaren aan zijn derde boek: ‘Hoe werkt de mens?‘.

Zou je het leuk vinden meer van spreker Glenn van der Burg te horen? Hij verzorgt een wekelijkse podcast over Mensgericht Organiseren en maakt daarnaast regelmatig live radio op events.

Bekijk de lezingen van Glenn van der Burg
Lezing van spreker Glenn van der Burg

Mensgericht organiseren

Elke organisatie bestaat uit mensen: mensen maken of breken de organisatie. Door mensgericht te organiseren is het mogelijk om duurzame successen te boeken. Betere prestaties voor de organisatie én gelukkige mensen? iedereen wint! Maar hoe doe je dat als leider, ondernemer of professional? Hoe zorg jij ervoor dat jij de kracht van jouw mensen ontketent? Hoe zorg jij voor People Power? Tijdens een lezing of workshop over Mensgericht Organiseren gaan we aan de slag met deze vragen.

Lezing van spreker Glenn van der Burg

The Social Accelerator

Tijdens een workshop van een dag of dagdeel ga je in groepen aan de slag met maatschappelijke vraagstukken. Via nieuwe managementtechnieken zoals Design Thinking, Lean Startup en Effectuation bouw je in hoog tempo aan concreet resultaat. Deze workshop zorgt voor een verruimende blik, nieuwe energie en trotse medewerkers! De lezing is erg geschikt voor teambuilding events.

Lezing van spreker Glenn van der Burg

Visieontwikkeling

Tijdens een sessie over Purpose gaat men samen intensief in gesprek over de visie van de organisatie. Na een korte update over de grootste trends rondom organisaties brengen de deelnemers de meest urgente ontwikkelingen in kaart.  Deze ontwikkelingen vormen het uitgangspunt voor nieuwe kansen. In een eindsprint werken de deelnemers in kleine groepen een ambitieuze richting uit voor het bedrijf. Deze visie sessie zorgt voor meer inspiratie, meer verbinding, meer draagvlak en meer richting.

Lezing van spreker Glenn van der Burg

Workshop radio maken

Tijdens de workshop radio maken kan jij in de studio van New Business Radio met je bedrijf of afdeling zelf radio maken. Onder begeleiding van de presentatoren van New Business Radio verzorg jij met jouw team de redactie, de productie en de presentatie van jouw eigen radioprogramma.

  Vrijblijvend informatie over Glenn van der Burg

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Glenn van der Burg geeft lezingen over de volgende onderwerpen