Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Gordon-Heuckeroth-spreker-cover-copyright-ANP.jpg

Maak kennis met Gordon 2.0

gordon-heuckeroth-spreker-profiel

Gordon

In 2020 maakt de wereld kennis met Gordon 2.0: fitter, frisser, maar net zo scherp, grappig en vrolijk als voorheen

Tarieven en beschikbaarheid
Gordon

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Gordon

Lecture icon

Lezingen

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Gordon 2.0 staat in de spotlights, is hot én cool

Hij is misschien wel de grootste BN’er van Nederland. De goedlachse Gordon is de eerlijkheid zelve met het hart op de tong en haar op de tanden. Heel Nederland heeft wel een mening over hem. Je houdt van hem óf je haat hem. Zijn succesvolle carrière liegt er echter niet om. Tijdens zijn veelzijdige carrière heeft hij al succes bereikt als documentairemaker, horeca entrepreneur, komiek, columnist, presentator, vrijwilliger, jurylid, programmamaker, relatiedeskundige, entertainer, ambassadeur van het Nationaal Ouderenfonds, spelshow host, conceptontwikkeljaar, bandleider en natuurlijk hitzanger. Het is daarom ook geen verassing dat hij een Zilveren Harp heeft binnengesleept en samen met Gerard Joling was genomineerd voor de Gouden Televizier Ring met het programma ‘Geer en Goor‘.

Redenen om Gordon te boeken

  • Gordon brengt zijn ongeëvenaarde energie met zich mee voor unieke, inspirerende en motiverende lezingen die ieder publiek aan het denken zet
  • Zijn snelle en gevatte manier van spreken zorgen voor een unieke dynamiek waarbij inspiratie en entertainment samensmelten
  • Met deze goedlachse BN’er wordt ieder congres, bijeenkomst, evenement en presentatie naar een hoger niveau getild

Gordon brak door met zijn nummer-1 hit ‘Kon ik maar even bij je zijn’ in 1991 en veroverde daarna de Nederlandse media. Tegenwoordig is hij elke dag wel ergens in de media te vinden. Of het nu bij een televisieprogramma is, als gast op de radio, in een interview met een krant of als spraakmakend verhaal in een roddelblad, hij weet altijd reuring te brengen. Als entrepreneur heeft hij succes in de horeca met twee Blushing-zaken en restaurant The Burger Room.

Na een korte break in 2019 maakt de wereld in 2020 kennis met Gordon 2.0: fitter, frisser, maar net zo scherp en vrolijk als voorheen. Met hernieuwde energie zoekt hij het podium weer op. Nu is het niet alleen als zanger of presentator, maar ook als spreker. Spreker Gordon brengt zijn bekende energie en humor mee in inspirerende lezingen voor congressen, bedrijfspresentaties, bijeenkomsten en evenementen. Daarnaast is hij ook te boeken als dé leading man om je merk, naam, of product in de markt te zetten.

Geïnteresseerd in Gordon 2.0? Neem dan vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk de lezingen van Gordon
Lezing van spreker Gordon

Motiverend spreker

Gordon zijn carrière liegt er niet om, hij weet mensen te motiveren, inspireren en in beweging te brengen. Met zijn decennialange ervaring kan hij als geen ander een publiek volledig meekrijgen wat hem de ideale spreker maakt voor congressen, bedrijfspresentaties, bijeenkomsten en evenementen. En natuurlijk geeft een naam als Gordon een boost aan ieder evenement.

Leading man Gordon

Als leading man voor je merk, naam of product

Met zijn bekendheid en energieke uitstraling weet Gordon je merk, naam of product de boost te geven die kan leiden tot succes. Binnen no-time bereik je een groter publiek. Informeer nu geheel vrijblijvend.

Gordon - biografie van een entertainer

Hij verkocht miljoenen platen, stond in bomvolle theaters, sporthallen en arena’s, en maakt al jarenlang de best bekeken en meest spraakmakende tv-programma’s van Nederland: Gordon Heuckeroth. Van zijn roerige jeugd in Amsterdam-Noord tot aan de glamourvilla’s in Het Gooi, van marktkoopman naar de zegereeksen met De Toppers in de ArenA. Over de zoektocht naar liefde en geluk, over drank, drugs, seks en de keerzijde van roem.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Gordon

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Gordon geeft lezingen over de volgende onderwerpen