Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Gyuri Vergouw zoekt altijd de verbindende factor tussen onderwerp en toehoorders

Guyri ergouw

Gyuri Vergouw

Gedrags-, cultuur en mentaliteitsveranderaar

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Gyuri Vergouw

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Gyuri

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid
Spreker Gyuri Vergouw

Gyuri Vergouw zoekt altijd de verbindende factor tussen onderwerp en toehoorders

Gyuri Vergouw kan door zijn generalistische achtergrond en kennis goede verbanden leggen tussen verschillende doelgroepen, zowel binnen als buiten organisaties. Organisaties willen vaak gedragsverandering bewerkstelligen bij de medewerkers. Dat blijkt niet zo eenvoudig te zijn al vaak wordt gedacht. Vergouw kan door zijn ruime ervaring als adviseur en zijn brede kennis van de laatste inzichten een heldere verbinding maken tussen de gewenste gedrag en de doelen van de organisatie. Zo ontwikkelde hij management games voor multinationals die gericht waren op gedragsverandering die in ruim 40 landen op 5 continenten zijn gespeeld.

Zijn nieuwe boek ‘Het dodo-effect, over gedragsverandering in organisaties’ dat in oktober 2015 verschijnt biedt inzicht in allerhande menselijke gedragingen binnen organisaties die het leven er vaak niet makkelijker op maken. En het bereiken van de gewenste doelen al helemaal niet. Hij bespreekt dit op inhoudelijke, maar zeker ook humoristische wijze, waardoor de boodschap vaak kraakhelder overkomt. Inhoud en vorm zijn bij hem in balans. Vergouw publiceert bijna jaarlijks spraakmakende boeken over het adviesvak en over voetbalmanagement. Deze leverden hem in de loop der jaren bijna 2.000 mediamomenten op, zowel in binnen- als buitenland en zowel op tv als op radio en in de geschreven pers: van Studio Voetbal tot Jinek en van Barend & Van Dorp tot Channel 4 en ITV. Zijn boek ‘De strafschop’ leverde hem de bijnaam Professor Penalty op. Inmiddels is hij vast lid van het sportpanel van BNR Nieuwsradio. Hij is van huis uit econoom, heeft ruime ervaring als consultant en bestuurder (o.m. van de Amsterdamse poptempels Paradiso en de Melkweg). In 2010 werd hij als eerste persoon ooit benoemd tot ‘Held van Paradiso’. Hij is tevens actief als ondernemer in de entertainment industrie. De diversiteit in zijn activiteiten biedt hem de mogelijkheid goed aan te sluiten bij diverse doelgroepen en leverden hem tevens vele anekdotes die direct tot de verbeelding spreken. Ook door adviescollega’s wordt hij gewaardeerd. Zo ontving hij in 2007 de professionaliseringsprijs van de Vrije Universiteit voor zijn ‘blijvende bijdrage aan het Nederlandse adviesvak’.

Van startende ondernemers tot multinationals, van profit tot not-for-profits, Gyuri Vergouw zoekt altijd de verbindende factor tussen onderwerp en toehoorders. Hij is dan ook internationaal zeer gevraagd en heeft lezingen verzorgd in landen als Duitsland, Engeland, Zuid-Korea en Suriname.

Bekijk de lezingen van Gyuri Vergouw
Lezingen van spreker Gyuri Vergouw

Gyuri verzorgt lezingen over de volgende onderwerpen

 • Betrokkenheid, bevlogenheid en bezieling
 • Commitment en verbinding maken
 • Cultuur-, mentaliteit- en gedragsverandering
 • Sport en management
 • Talentmanagement
 • Verbinding maken en tegenspraak
  Vrijblijvend informatie over Gyuri Vergouw

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Gyuri Vergouw geeft lezingen over de volgende onderwerpen