Loading content ...

spreker Hadassah de Boer

Hadassah de Boer

Dagvoorzitter

Hadassah de Boer is programmamaker, presentator en dagvoorzitter.  Als dagvoorzitter zorgt Hadassah voor een vlotte dynamiek!

Foto: Thirza Schaap

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hadassah de Boer begon haar carrière bij de Amsterdamse televisiezender AT5 maar verwierf landelijke bekendheid als presentator van diverse kunstprogramma’s bij de NTR. Ze regisseerde voor Het Uur van de Wolf de documentaire Barry Hay, Kissing a Dream.  De documentaire, een portret over de zanger van Golden Earring, werd geselecteerd voor het Nederlands Film festival in Utrecht. Ook maakte Hadassah voor RTL4 de zesdelige serie Mannen Van Een Zekere Leeftijd.

Op 31 januari 2012 ontving spreker Hadassah de Boer in Kopenhagen uit handen van kroonprinses Mary van Denemarken de ECCO Walk In Style Award vanwege haar inzet voor de vluchtelingenproblematiek. Hierdoor kon zij een bedrag van 33.500 euro doneren aan Stichting Vluchteling.

Regelmatig is spreker Hadassah de Boer als dagvoorzitter te vinden op congressen en evenementen. Haar opdrachtgevers zijn zeer divers; van ministeries, gemeenten en onderwijsinstellingen tot multinationals, NGO’s en culturele instanties.

 

    Lezingen van Hadassah de Boer

    workshops Socratic Design

    Spreker Hadassah de Boer verzorgt workshops Socratic Design. Dit is een filosofische methode waarmee je de toekomst ontwerpt op grond van wat je echt waardevol vindt en op grond van wat je echt wilt. Dat werkt op drie niveau’s: Voor jezelf, voor het bedrijf of de instantie waar je werkt en voor de wereld.

Gerelateerde sprekers