Loading content ...

Han Leenhouts

Han Leenhouts

Beurstrainer

Wat wilt u uitstralen als bedrijf op de beurs? Naast het hebben van een mooie  zijn een overzichtelijke presentatie en duidelijke pitch van groot belang. Spreker Han Leenhouts is Beurstrainer, met zijn adviezen en praktische tips zorgt hij ervoor dat uw team helemaal klaar is voor de beurs!

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Han Leenhouts  is dagelijks te vinden op verschillende beurzen. Han Leenhouts heeft 10 jaar voor een bedrijf dat stands bouwt voor op beurzen gewerkt. Tijdens zijn werk bezocht hij beurzen in Europa, Amerika en Azie. Een opgewekte sfeer en een professionele omgeving zijn belangrijk voor Han. Deze vele ervaringen gaven Han een interessant inzicht: er mist iets! Hoe fraai je stand er ook uit kan zien, de mensen die in de stand staan spelen een net zo belangrijke rol. Het blijkt dat het niet altijd even makkelijk is voor mensen om contact met de bezoekers te maken. Han ondersteunt mensen bij het maken van dit contact.

De opgedane ervaring gebruikt  spreker Han Leenhouts voor zijn bedrijf Sales & Pepper. Het bedrijf geeft beurstrainingen. Han maakt mensen bewust van hun eigen gedrag en zorgt ervoor dat teams de verschillende type bezoekers en hun behoeftes leert kennen. Door middel van Mystery visit’s geeft hij feedback uit onverwachte hoek.

Zijn boek ‘Peppertalk’ gaat over de particiatie op beurzen. Hoe begin je het gesprek? Welke vragen stel je wel, en welke juist liever niet? De opening voor een gesprek blijkt een lastig punt in de communicatie. Zijn tweede boek ‘Peppertalk 2.0’ geeft handige tips over de manier waarop mensen aangesproken kunnen worden.

Han Leenhouts is columnist voor verschillende websites en tijdschiften. Ook  maakt hij internet films voor de Rai in Amsterdam.

Bent u klaar voor de beurs? Als u er zeker van wilt zijn dat uw bedrijf een goede boodschap uitstraalt als u een dag op de beurs staat dan is een training van spreker Han Leenhouts een aanrader. Han Leenhouts is authentiek en kenmerkt zich door humor, empatie en een directe aanpak.

    Lezingen van spreker Han Leenhouts

    • Pitch training
    • Presentatie van uw bedrijf
    • Participatie op beurzen
Gerelateerde sprekers

Han Leenhouts geeft lezingen over de volgende onderwerpen: