Loading content ...

Harry Wijnhoven

Harry Wijnhoven

Ervaringsmens & Organisatiedeskundige

Harry Wijnhoven bereikt operational excellence op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak. Hij is gespecialiseerd in het begeleiden van korte en krachtige trajecten met een hoge ROI, DGA’s, directie-, bestuursleden en (top)managers coachen en trainen.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Drs. Harry Wijnhoven is oprichter van W-cair bv. Hij is o.a. turnaround business restructuring manager, Bedrijfseconoom, Crisis manager, Inspirator, Mediator, Bedrijfsoverdracht begeleider, Integriteitsmanager, Interim directeur, Oplosser, Executive coach, Realist, Ervaringsmens en Organisatiedeskundige.

Als bedrijfseconoom, docent en coach/trainer en vanuit zijn 24-jarige ervaring als DGA van een IT-bedrijf en algemeen directeur (tot 2004) van een bedrijf met 425 medewerkers, weet Harry Wijnhoven exact wat er speelt en leeft, zowel op proces-, organisatie- als op mens niveau en geeft lezingen over verschillende thema’s. Met zijn no-nonsense aanpak helpt  Harry anderen hun talenten en passie te ontwikkelen zowel op persoonlijke als professioneel vlak. Hij gebruikt een uitgebreid arsenaal aan leiderschap-, management-, interventie-, en trainingstechnieken, die in de praktijk getoetst zijn. 

Door zijn ervaring als ondernemer te combineren met een heldere en persoonlijke aanpak, een no-cure, less-pay opstelling én het werken volgens de W-cair bv principes, is het bereiken van uw doel gegarandeerd! 

  • Persoonlijk Geluk

  • Talentontwikkeling

  • Organisatieontwikkeling

  • Ondernemerschap

  • Leiderschap

Harry Wijnhoven geeft lezingen over de volgende onderwerpen: