Loading content ...

Hilko de Boer

Hilko de Boer

Veranderen binnen locale overheden

‘Het kan wel!’ Hilko de Boer is er van overtuigd dat vastgeroeste gedachten en werkwijzen kunnen veranderen, ook bij financiële mensen binnen de locale overheid. Hij neemt u mee in zijn verhaal, en helpt locale overheden graag met een verandertraject op weg!

 

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al ruim 20 jaar werkt Hilko de Boer binnen verschillende bedrijven in de profit sector, veelal als verantwoordelijke voor financiële en personele zaken. Waar tijdens de mid-life crisis de één opeens een motor gaat rijden koos Hilko er voor om gemeente ambtenaar te worden… Als commercieel en financieel persoon was dit even wennen. Inmiddels kent Hilko de Boer de geijkte ambtenaren grappen en kent hij de mooie kant van het werken in een gemeente als geen ander.

Binnen gemeenteland is Hilko één van de initiatiefnemers geweest van een ongewoon verandertraject op het gebied van planning en control. Hij laat zien hoe je  een commercieel en zakelijk inzicht kunt inzetten voor een maatschappelijke organisatie. Hilko geeft  inspiratiesessies, workshops en trainingen binnen locale overheden en fungeert hij als aanjager voor diverse organisaties om een verandertraject op gang te helpen. Dat doet hij met een dosis humor en een groot stuk relativeringsvermogen, waardoor hij mensen op een ontspannen manier een spiegel weet voor te houden en tot andere inzichten kan brengen.

  • Lezingen voor gemeentes

  • Veranderen binnen locale overheden

  • ‘Rare jongens die ambtenaren’ …over keuzes in je leven, overwegingen, geld en zinvolle werkzaamheden.

  • Planning & Control

  • De natuurlijke talenten van jouw team

Gerelateerde sprekers

Hilko de Boer geeft lezingen over de volgende onderwerpen: