Loading content ...

Hinke de Jong

Hinke de Jong

Bruisende inspirator!

Een no-nonsense, inspirerende en enthousiaste professional! Spreker Hinke de Jong  maakt een ongebruikelijke carrièreswitch van HR naar de champagne en is inmiddels één van de weinige officiële Champagne Ambassadeurs. Hinke vertelt graag over haar ervaring en deelt haar kennis. Eventueel gecombineerd met een mooie champagneproeverij.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Hinke de Jong is één van de weinige officiële Champagne Ambassadeurs. Zij is sinds 2007 gespecialiseerd in champagne. Daarvoor heeft ze jarenlang als HR-professional gewerkt in de zakelijke dienstverlening en deze verrassende overstap gemaakt. 

Een overstap van een ‘veilige goedbetaalde’ baan naar de ‘onzekere niche’ wereld van champagne. Hinke vertelt graag over haar gemaakte keuzes en hoe ze dit heeft vormgegeven. Ze vertelt over hoe haar omgeving hierop reageerde en wat dit betekende voor haar communicatie hierover. Een persoonlijk verhaal met ups en downs; het verhaal hoe ze van het adviseren over reorganisaties leverancier voor Michelinrestaurants werd.

Naast haar lezingen over haar persoonlijke loopbaan geeft  spreker Hinke de Jong graag presentaties of masterclasses over Champagne. De titel Champagne Ambassadeur wordt gegeven aan mensen die de competitie van het Comité Champagne winnen. Dit is het instituut wat allesbepalend is op het gebied van champagne. Met deze titel heb je bewezen over een brede kennis van champagne te beschikken en dit op heldere wijze weet te presenteren. Daarnaast beschik je over proefkwaliteiten en weet wijn/spijs advies te geven.

Presentaties of masterclasses over de champagne kan een introductie zijn in de champagne en de diversiteit van het product. Of over de omslag die de huidige generatie in de Champagne maakt voor een succesvolle toekomst. Maar ook over hoe de producenten ten tijde van de oorlogen stand wisten te houden en een product hebben gecreëerd wat wereldwijd zo’n faam heeft gekregen.

Spreker Hinke de Jong kan presentaties zowel in het Nederlands als Engels verzorgen.

    • Bruisende lezingen over Champagne

    • Inspirerende lezingen over de carrièreswitch van spreker Hinke de Jong

Gerelateerde sprekers

Hinke de Jong geeft lezingen over de volgende onderwerpen: