Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Een no-nonsense, inspirerende en enthousiaste Champagne Ambassadeur

Hinke de Jong

Hinke de Jong

Bruisende inspirator!

Tarieven en beschikbaarheid
Hinke de Jong

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Hinke

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Hinke de Jong is één van de weinige officiële Champagne Ambassadeurs. Zij is sinds 2007 gespecialiseerd in champagne. Daarvoor heeft ze jarenlang als HR-professional gewerkt in de zakelijke dienstverlening en deze verrassende overstap gemaakt. 

Een overstap van een ‘veilige goedbetaalde’ baan naar de ‘onzekere niche’ wereld van champagne. Hinke vertelt graag over haar gemaakte keuzes en hoe ze dit heeft vormgegeven. Ze vertelt over hoe haar omgeving hierop reageerde en wat dit betekende voor haar communicatie hierover. Een persoonlijk verhaal met ups en downs; het verhaal hoe ze van het adviseren over reorganisaties leverancier voor Michelin restaurants werd.

Een no-nonsense, inspirerende en enthousiaste Champagne Ambassadeur

Naast haar lezingen over haar persoonlijke loopbaan geeft  Hinke de Jong graag presentaties of masterclasses over Champagne. De titel Champagne Ambassadeur wordt gegeven aan mensen die de competitie van het Comité Champagne winnen. Dit is het instituut wat allesbepalend is op het gebied van champagne. Met deze titel heb je bewezen over een brede kennis van champagne te beschikken en dit op heldere wijze weet te presenteren. Daarnaast beschik je over proefkwaliteiten en weet wijn/spijs advies te geven.

Presentaties of masterclasses over de champagne kan een introductie zijn in de champagne en de diversiteit van het product. Of over de omslag die de huidige generatie in de Champagne maakt voor een succesvolle toekomst. Maar ook over hoe de producenten ten tijde van de oorlogen stand wisten te houden en een product hebben gecreëerd wat wereldwijd zo’n faam heeft gekregen. 

Hinke de Jong kan presentaties zowel in het Nederlands als Engels verzorgen. Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

Bekijk de lezingen van Hinke de Jong
Lezingen van spreker Hinke de Jong

De onderwerpen die worden behandeld door spreker Hinke de Jong

  • Bruisende lezingen over Champagne
  • Inspirerende lezingen over de carrièreswitch van spreker Hinke de Jong
Vrijblijvend informatie over Hinke de Jong

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Hinke de Jong geeft lezingen over de volgende onderwerpen