Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Reclame kan kwartalen winnen, maar innovatie wint tientallen jaren

Igor Beuker

Met zijn radicale visie en betrouwbare stem inspireert Igor het publiek wereldwijd en krijgt lovende kritieken

Tarieven en beschikbaarheid
Igor Beuker

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Igor

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Reclame kan kwartalen winnen, maar innovatie wint tientallen jaren

Reclame kan kwartalen winnen, maar innovatie wint tientallen jaren. Dat is de bewering van Igor al 25 jaar. Wereldwijde bedrijfsleiders bestempelden hem als een van de meest invloedrijke en innovatieve marketingsprekers in Europa. Al bijna drie decennia op C-niveau adviseerde spreker Igor Beuker meer dan 100 wereldwijde merken zoals Amazon, L’Oreal en Unilever. Als toptrendwatcher creëert en stuurt hij innovatieprogramma’s voor Fortune 500-bedrijven, China, Egypte, Israël, het World Economic Forum en de Europese Unie.

Redenen om spreker Igor Beuker te boeken

  • Igor is een van de meest innovatieve en invloedrijke marketingsprekers in Europa – met meer dan 25 jaar ervaring met wereldwijde topmerken.
  • Als je hem boekt, krijg je een betrouwbare en inspirerende spreker met een sterke mening: zijn meer dan 100.000 volgers op sociale media zijn het bewijs dat zijn mening ertoe doet.

Als energieke professionele spreker inspireerde Igor Beuker meer dan 4 miljoen mensen uit meer dan 100 landen. Na 2000+ gesprekken voor topmerken spreekt hij nog steeds 150 keer per jaar – nooit twee keer hetzelfde gesprek. Het publiek houdt van zijn gewaagde, charismatische, authentieke en geestige persoonlijkheid en omschrijft hem als de “Burning Man meets TED”. Bovendien is Igor ook genoemd als expert op het gebied van opkomende marketing-, media- en innovatietrends op televisie, kranten, zakenbladen en radioshows.

Het feit dat spreker Igor Beuker echt onderscheidt van veel geweldige sprekers die hij niet alleen ziet, schrijft of praat over trends – hij verzint ze. Ten eerste, zijn Math Man-lens redde en maakte merken miljoenen, daarna verdiende hij miljoenen in exits: Igor vertrouwt niet op betaalde peilingen en marktonderzoek, aangezien zijn zesde zintuig en radicale visie op digitale trends echt verstoort en zich onderscheidt. Zoek niet meer en boek Igor bij A-Speakers om de beste trendwatcher van het nieuwe ras ter wereld te krijgen.

Bekijk de lezingen van Igor Beuker
Lezing van spreker Igor Beuker

Technologieën en trends

Spreker Igor Beuker staat bekend om zijn vooruitziende blik en grote expertise op het gebied van technologieën en trends die van invloed zijn op onze economie, bedrijven en samenlevingen. Zijn radicale visie en betrouwbare stem is een grote inspiratie voor publiek over de hele wereld omdat ze lovend zijn over zijn gedurfde, authentieke en geestige persoonlijkheid. Door mensen beschreven als de “Burning Man meets TED”, gaf Igor al meer dan 2000+ lezingen voor topmerken en spreekt 150 keer per jaar.

Video van spreker Igor Beuker

Keynote Highlights – Growth Marketing

Bekijk de lezingen van Igor Beuker
Vrijblijvend informatie over Igor Beuker

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Igor Beuker geeft lezingen over de volgende onderwerpen