Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Irene Lelieveld

Irene Lelieveld

Voeding als medicijn!

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Irene Lelieveld

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
About icon

Over Irene

Lecture icon

Lezingen

References icon

Referenties

Tarieven en beschikbaarheid

Als voedingstherapeut zet Irene Lelieveld voeding in bij gezondheidsklachten. Haar motto is: voeding als medicijn! Zij onderscheidt zich door het testen van de reactie van cliënten op voedingsmiddelen en het aansluitend verstrekken van persoonlijke voedingsadviezen. Zij heeft al jarenlang haar eigen praktijk. Dat deze succesvol is, blijkt uit de wachtlijst voor een consult.

Door haar ervaring als voedingstherapeut wordt Irene ook gevraagd voor externe activiteiten. Ze heeft meegewerkt aan een aflevering van het aan het TV-programma “Kassa!”, in opdracht mede een TV-reeks geschreven, namelijk “Eten = Weten” waaraan ook Dieuwertje Blok meewerkte en Irene deelt haar kennis ook via artikelen en columns voor diverse magazines.

Irene Lelieveld heeft meerdere boeken geschreven over de relatie tussen voeding en gezondheid. Voorbeelden zijn: “Een gezonde eter voelt zich beter”(2011) en: “Voor een gezonde en vitale huid” (2013).

Vanuit de drive anderen te laten weten wat voeding kan doen voor je gezondheid, geeft Irene graag energieke en enthousiaste lezingen om de kennis van het publiek te vergroten. Een aantal voorbeelden van lezingen is hieronder te vinden. Heeft u behoefte aan een lezing op maat binnen het kennisgebied van Irene, dan is dit in overleg mogelijk.

Bekijk hier het interview met Irene Lelieveld

Bekijk de lezingen van Irene Lelieveld

  spreker Irene Lelieveld

  Een mooie huid komt van binnenuit

  • In deze presentatie legt spreker Irene Lelieveld uitgebreid uit welke invloed voeding heeft op onze huid. Deze lezing is heel geschikt voor schoonheidsspecialistes en huidtherapeuten die meer willen weten over de invloed van voeding. Voorbeelden zijn huidaandoeningen, rimpels en andere huidklachten/ De relatie met de lever en de darmen en daardoor voeding, is hierbij heel belangrijk en wordt dan ook uitgebreid besproken.

   

  spreker Irene Lelieveld

  Een gezonde eter zijn in het dagelijkse leven

  • Bij deze lezing wordt dieper ingegaan op de invloed die voeding heeft op onze gezondheid en legt Irene uit hoe je moet eten. Deze lezing is nuttig voor individuen maar zeker ook voor het bedrijfsleven. Een groot deel van ons leven wordt doorgebracht op het werk. Een verandering in het eetpatroon op de werkvloer kan een groot verschil maken. Welke aanpassingen kunt u als werkgever doorvoeren en hoe stimuleert u het juiste gedrag bij uw medewerkers?’
  • Te koud? Te warm? Veel mensen hebben last van het een of het ander. Weet u dat dit met voeding beïnvloed kan worden? De gevoelstemperatuur van voeding staat centraal in deze lezing. De lezing is gebaseerd op een boek van Irene Lelieveld: “Te koud? Te warm? Eet wat bij je past”. Voeding heeft een thermisch karakter. Een voorbeeld kennen we allemaal wel: de rode peper. Als je pittig eet, krijg je het echt heel warm. Pepermunt is juist heel verfrissend en dat is ook goed waar te nemen.

   

  spreker Irene Lelieveld

  Verband tussen voeding en auto-immuunziekte

  • Auto-immuunziekten komen tegenwoordig steeds vaker voor. In deze lezing legt Irene uit wat dit betekent en wat er tegen gedaan kan worden. Van tevoren kan worden aangegeven welke auto-immuunziekten specifiek aandacht moeten krijgen. Voorbeelden zijn reumatische artritis, de ziekte van Sjögren en coeliakie. In de reguliere gezondheidszorg is weinig bekend over het verband tussen voeding en auto-immuunziekten, behalve bij coeliakie. Er worden veel praktische tips en adviezen gegeven, onder andere over wat gezonde voeding inhoudt en hoe je deze in de supermarkt herkent.

Referenties

Irene had haar presentatie aangepast aan de tijd die wij beschikbaar hadden, dat was erg fijn want normaal duurt haar presentatie langer. Irene is enthousiast en vlot in haar verhaal, een bevlogen voedingstherapeute.

Linda Rijk, Beautyleverancier

Vrijblijvend informatie over Irene Lelieveld

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Irene Lelieveld geeft lezingen over de volgende onderwerpen