Loading content ...

Jacko Meijaard

Jacko Meijaard

Internet ondernemer en marketeer

Jacko Meijaard is internet ondernemer en marketeer. Tijdens zijn presentaties gaat hij in op vragen als: Hoe bouw je succesvol een online business?  Hoe kom je hoger op de google ranking en hoe zet je content marketing in? Aan de hand van interessante case studies, persoonlijke ervaringen, voorbeelden en actie momenten weet Jacko het publiek te boeien.

 

 

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jacko Meijaard is gespecialiseerd op gebied van internet marketing en zoekmachine optimalisatie. Hij is eigenaar van Meijaard Media en mede-eigenaar van BJ Media. Hij zette de Internet Succes Gids.nl op. Door de jaren heen heeft hij zich ontwikkeld als internet ondernemer en marketeer. Daarnaast is hij actief als belegger. Ondanks dat hij zichzelf beschrijft als defensief belegger houdt Jacko ook van uitdagingen.

Jacko praat niet over problemen, alleen over oplossingen. Hij helpt mensen hun dromen en doelen te bereiken. Jacko laat zien dat dat je niet bang moet zijn om te falen. Het opstarten van zijn eigen bedrijf was een grote stap voor Jacko, toch is hij de uitdaging aan gegaan en heeft hier geen minuut spijt van gehad. Jacko inspireert anderen door zijn ervaringen te delen.

De lezingen van Jacko Meijaard zitten vol met energie en zijn zowel informatief als interactief. Jacko zorgt er voor dat hij naast het informeren tegelijkertijd een stukje entertainment aanbiedt.  In een interactieve en energieke presentatie vertelt hij meer over internet, marketing en ondernemen.

    • Internet marketing

    • Zoekmachine optimalisatie

    • Affiliate marketing

    • Conversie optimalisatie

Gerelateerde sprekers

Jacko Meijaard geeft lezingen over de volgende onderwerpen: