Loading content ...

Jacques Verhagen

Jacques Verhagen

Santiago de Compostela

Raak in de ban van deze camino!  Aan de hand van zijn prachtige beelden en boeiende verhalen neemt Jacques Verhagen zijn publiek mee in zijn tocht te voet naar Santiago de Compostela.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jacques Verhagen is een bevlogen en ervaren pelgrim. Een pelgrimstocht bepaal je heel sterk bij je manier van leven. Wat kan anders in je leven? Wat kun je betekenen voor anderen? Hoe wordt je een gelukkiger mens? Zo heeft iedereen zijn/haar eigen pelgrimstocht door het leven. Raak in de ban van deze camino, beleef de tocht mee aan de hand van de schitterende beelden en verhalen.

Met Spiritwalks organiseert Jacques regematig wandelingen. Spiritwalks is gebaseerd op de idee dat lichaam en geest één zijn. Trek je wandelschoenen aan, strik je veters en zet daarna letterlijk en figuurlijk de eerste stap naar jouw gewenste doel!  Door te bewegen werk je niet alleen aan je fysieke conditie maar ook aan je mentale conditie. Ook richtte hij ‘Jacques Verhagen wandelsport’ een door de KWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland) erkend wandelsportcentrum. Hij begeleidt en traint deelnemers met wandelen, sportief wandelen, gps-wandelen, geocaching, teambuilding en bedrijfssport. Daarnaast geeft hij personal coaching.

Dankzij zijn ervaring als tv-presentator/ live-verslaggever bij TV Gelderland word Jacques regelmatig gevraagd als gastspreker. Hij geeft lezingen over zijn ervaringen als pelgrim, wandelen en bewegen en verzorgt inspirerende sessies over persoonlijke groei, levenskracht en levenslust.

 

  Jacques geeft lezingen over:

  • De geschiedenis en de achtergrond van de camino naar Santiago de Compostela.
  • Waarom lopen er al meer dan duizend jaar pelgrims naar deze plaats? Hoe is dat begonnen?
  • Wat zijn de verschillen tussen de miljoenen pelgrims uit de middeleeuwen en de pelgrims van nu?
  • Meer levenskracht en levenslust! De balans tussen een gezonde geest en een vitaal lichaam.
Gerelateerde sprekers

Jacques Verhagen geeft lezingen over de volgende onderwerpen: