Loading content ...

Jan Bommerez

Jan Bommerez

De kunst van het loslaten

Als internationaal spreker vertelt Jan Bommerez over verandering en transitie, waarbij hij de link maakt naar emotionele intelligentie. Veranderen begint bij leren loslaten! Wat zou er gebeuren wanneer we onze probleemfocus loslaten en ons  volledig kunnen richten op op de gewenste uitkomst?

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderdrukte passie en energie.. veel organisaties hebben er mee te maken. Er is te weinig ruimte voor ontwikkeling. Hoe gaan we met elkaars boosheid om? Hoe zorgen we ervoor dat we onze passie en energie ten volle kunnen uiten? Hoe leren we loslaten?

Spreker Jan Bommerez houdt zich graag bezig met emotioneel intelligent leiderschap en begeleidt organisaties als consultant en spreker. Jan behaalde zijn Business degree aan de Universiteit van Leuven. Inmiddels is hij internationaal bekend en woont hij in California. Jan is auteur van de bestsellers ‘FLOW en de kunst van het zakendoen’, ‘Minder Moeten Meer FLOW’ en ‘Kun je een rups leren vliegen? en lezingen over o.a.  nieuwe paradigma’s in business, de ideeën economie en het transformatietijdperk. Door wetenschap met oude wijsheden en tradities te combineren zorgt Jan voor nieuwe inzichten.

Jan Bommerez is er van overtuigd dat transformatie van binnenuit komt. Duurzame verandering begin bij het signaleren, pas wanneer men de noodzaak tot verandering zien is verandering mogelijk. Verandering start bij een basis van vertrouwen. ‘Kijken, Luisteren, Waarnemen & Voelen!’ Door stil te staan bij wat we waarnemen en wat we voelen kunnen we richting geven aan transformatie. Een proces waar de omgeving een belangrijke rol in speelt. Jan Bommerez laat ons zien hoe we deze transformatie kunnen faciliteren.   

  Lezingen van spreker Jan Bommerez

  • Transformatie
  • Synergy
  • Flow
  • Loslaten

   

Gerelateerde sprekers