Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Veranderen begint bij leren loslaten

Jan Bommerez

Jan Bommerez

De kunst van het loslaten

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Jan Bommerez

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Jan

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Veranderen begint bij leren loslaten

Onderdrukte passie en energie.. veel organisaties hebben er mee te maken. Er is te weinig ruimte voor ontwikkeling. Hoe gaan we met elkaars boosheid om? Hoe zorgen we ervoor dat we onze passie en energie ten volle kunnen uiten? Hoe leren we loslaten?

Spreker Jan Bommerez houdt zich graag bezig met emotioneel intelligent leiderschap en begeleidt organisaties als consultant en spreker. Jan behaalde zijn Business degree aan de Universiteit van Leuven. Inmiddels is hij internationaal bekend en woont hij in California. Jan is auteur van de bestsellers ‘FLOW en de kunst van het zakendoen’, ‘Minder Moeten Meer FLOW’ en ‘Kun je een rups leren vliegen? en lezingen over o.a.  nieuwe paradigma’s in business, de ideeën economie en het transformatietijdperk. Door wetenschap met oude wijsheden en tradities te combineren zorgt Jan voor nieuwe inzichten.

Redenen om spreker Jan Bommerez te boeken:

 • Jan is een expert op het gebied van emotioneel intelligent leiderschap en kan bijdragen bij de ontwikkeling van jouw organisatie
 • Veel verschillende organisaties zijn geïnteresseerd in de lezingen van Jan
 • De ruime ervaring van Jan als spreker zorgt gegarandeerd voor een professionele presentatie en een succesvol evenementen

Jan Bommerez is er van overtuigd dat transformatie van binnenuit komt. Duurzame verandering begint bij het signaleren, pas wanneer men de noodzaak tot verandering zien is verandering mogelijk. Verandering start bij een basis van vertrouwen. ‘Kijken, Luisteren, Waarnemen & Voelen!’ Door stil te staan bij wat we waarnemen en wat we voelen kunnen we richting geven aan transformatie. Een proces waar de omgeving een belangrijke rol in speelt. Jan Bommerez laat ons zien hoe we deze transformatie kunnen faciliteren.

Bekijk de lezingen van Jan Bommerez
Lezingen van spreker Jan Bommerez

De onderwerpen die worden behandeld door spreker Jan Bommerez

 • Transformatie
 • Synergy
 • Flow
 • Loslaten
  Video van spreker Jan Bommerez

  The promise of co-intelligence: Jan Bommerez at TEDxNijmegen 2013

  Bekijk de lezingen van Jan Bommerez

  Flow en de kunst van het zakendoen - Zeven vitale inzichten voor verkopers, ondernemers en managers

  FLOW kan kortweg omschreven worden als: ‘de optimale staat van ervaring’. Dit houdt in dat hij die in FLOW is, zich gelukkig voelt. Mihaly Csikzentmihalyi, de naamgever aan het begrip, definieert FLOW zelfs als ‘de ervaring van het geluk dat in elk van ons impliciet aanwezig is.’

  Bestel dit boek

  Door de bomen het bos zien - Ontdek de eenvoud onder de complexiteit in relaties en organisaties

  In ‘Kun je een rups leren vliegen?’ ging Jan Bommerez al in op het fundamentele verschil tussen verandermanagement en transformationeel leiderschap.

  In ‘Door de bomen het bos zien’ gaat hij nog een stap verder. Transformatie kun je niet leiden. Het is een zelforganiserend proces. Leiders kunnen alleen maar een ecosysteem bewerkstelligen, waarin transformatie spontaan plaatsvindt. Ze dienen daarom de natuur te bestuderen en de principes die erin werkzaam zijn.

  Bestel dit boek

  Kun je een rups leren vliegen? - over de noodzakelijke kwantumsprong van veranderingsmanagement naar tranformationeel leiderschap

  Kun je een rups leren vliegen? gaat over het verschil tussen verandering en transformatie. Veranderen, is iets wat je doet. Transformeren, gebeurt vaak pas na een of meerdere doorbraken en heeft daarom te maken met hoe je tegen de dingen aankijkt. Of nog anders: het heeft te maken met zien, en met inzien. Wat je niet ziet, zie je niet totdat je het ziet. En wat je niet inziet, zie je niet in totdat je het inziet. En als je het wel (in)ziet, is dat altijd een onverwachte gebeurtenis. Let op het woord gebeurtenis: je doet het niet. De crux is, dat zolang je vasthoudt aan allerlei overtuigingen, je niet echt kan zien.

  Bestel dit boek
  Vrijblijvend informatie over Jan Bommerez

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Jan Bommerez geeft lezingen over de volgende onderwerpen