Loading content ...

jan-kieft

Jan Kieft

Leaders From Within

Spreker Jan Kieft is een bevlogen ondernemer / inspirator in Zelf-leiderschap. Hij omschrijft zijn missie als “een beroep op mensen doen”. Hoog tijd om te gaan leven als dat fantastische wezen dat wij zijn!

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aan de hand van 7 wetenschappelijke wetten laat Jan zien hoe jij de regie over je leven uit handen hebt gegeven en desondanks je leven lang gelooft dat je op de goede weg zit.

Zijn inspirerende lezingen talk his walk en zetten jouw wereld op zijn kop. Jan draait niet om de hete brij heen maar gaat direct op de kern af: de manier waarop jij met je eigen bewustzijn omgaat. Hij polariseert, om je van daaruit een diepere waarheid te laten ontdekken over jouw realiteit. Als jij eens wist wat je voor jezelf verborgen houdt…
Daarin is geen plaats voor andermans wijsheden en management modellen. Jan is zijn eigen goeroe en maakt dat ook in anderen wakker. Zo word je Zelf-standig ondernemer van je leven en je bedrijf. Dan komen een leven vol zingeving, een crisisbestendig bedrijf, een nieuwe economie en een wereld voorbij armoede, politiek en oorlog ineens in beeld.

Spreker Jan Kieft is directeur van Nova Era, een trainings- en coachingorganisatie die transformationele kennis en middelen ter beschikking stelt die jou helpen te groeien als mens en ondernemer. Tevens is hij oprichter van Leaders From Within, een beweging van mensen die niet langer in de gewone wereld willen passen maar het heft in eigen hand willen nemen.

Jan heeft een lange carrière doorgemaakt in business development en reclame. Toen hij onverwachts in een droom werd toegezongen door Ackda en de Munnik “je bent jezelf niet of al die jaren nooit geweest, je bent de gangmaker op het verkeerde feest” werd hem duidelijk dat een andere rol van hem werd gevraagd. In de periode die volgde werd daarvoor alles van binnenuit aangereikt. Tegenwoordig is Jan als auteur, spreker en trainer / coach gangmaker op zijn eigen feest.

    • Ik Ben mc². Als jij jezelf zou zien zoals ik mij zie…

    • Het crisisbestendige bedrijf, waar wacht je op?

Gerelateerde sprekers

Jan Kieft geeft lezingen over de volgende onderwerpen: