Loading content ...

Jan Smit

Jan Smit

Organisatieontwikkelaar

Spreker Jan Smit weet de juiste condities te scheppen voor co-creatie en zelforganisatie in teams en grote groepen mensen, zodat nieuwe verbindingen en handelingsmogelijkheden ontstaan. Hij combineert daarbij het faciliteren van organiseerprocessen met het aanreiken van relevante kennis over o.a. Rijnlands Organiseren en Zelfsturende teams. Jan geeft regelmatig lezingen en is daarnaast inzetbaar als dagvoorzitter.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Jan Smit geeft regelmatig lezingen en is hij begeleider van dialoogsessies bij thema’s als Nieuw (Rijnlands) Organiseren en Het Nieuwe Werken. Hij ondersteunt organisaties bij het (her)vinden van hun maatschappelijke bedoeling en door de menselijke maat terug te brengen in het organiseren. Vanuit zijn functie als organisatieontwikkelaar bij Broosz faciliteert en realiseert hij binnen de netwerkorganisatie Slim, Duurzaam, Anders en Nieuw (Rijnlands) Organiseren. 

Jan ondersteunt directies, teams, organisatieonderdelen en leernetwerken. Spreker Jan Smit zet zich regelmatig in voor het faciliteren van dynamische ontwikkelingsprocessen waarin groepen mensen vaak vanuit verschillende vakgebieden of belangen complexe vraagstukken hebben aan te pakken.

Een hoop verschillende termen, maar wat is nou de essenties van het Nieuw Organiseren? Co-creatie, ontmoeting en dialoog spelen een hoofdrol om te komen tot duurzame, humane werkgemeenschappen. Broosz ontwerpt creatieve leercontexten die bijdragen aan een daadwerkelijke ontwikkeling van mensen en organisaties.

    Lezingen van spreker Jan Smit

    • Nieuw Organiseren | Rijnlands Organiseren
    • Zelfsturende teams
    • Co-creatie van veranderingen
Gerelateerde sprekers

Jan Smit geeft lezingen over de volgende onderwerpen: