Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

"Er is altijd energie, maar soms is het even zoeken waar. Dat proces vind ik prachtig."

spreker Jan van Baardewijk

Jan van Baardewijk

Werken vanuit gezond verstand

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Jan van Baardewijk

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Jan

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Frisse vragen & actieve werkvormen

 • Op een actieve en enthousiaste wijze helpt spreker Jan van Baardewijk medewerkers en organisaties om meer te durven werken vanuit hun gezond verstand.
 • Vanuit zijn expertise in Servent Leadership trainde Jan van Baardewijk meer dan 3000 professionals in ruim 200 bijeenkomsten binnen de zorg, het onderwijs en binnen gemeenten.
Spreker Jan van Baardewijk

Werken vanuit gezond verstand

Hoe zorg je dat zelforganiserend werken echt werkt? Wat is er nodig? Wat wil je voorkomen als je mensen meer verantwoordelijkheid geeft en welke verantwoordelijkheid geef je juist niet uit handen. Jan van Baardewijk spreekt over energie binnen teams en empowerment. Wat zijn de basisvoorwaarde moet er zijn en welke vaardigheden helpt om een team die goede kant op te nemen?Bewustwording, aanmoedigen tot actie en daarvan leren helpen om te komen tot gedragsverandering.

In onze steeds complexere wereld is het noodzakelijk geworden dat we durven vertrouwen op ons gezonde verstand. Op eenvoudige manier laat Jan van Baardewijk zijn publiek zien waar er ruimte is voor vooruitgang en waar de energie zit. Jan zorgt voor verbinding met jezelf en de mensen om je heen, door frisse vragen, kwetsbare verhalen en actieve werkvormen. Hoe voegen jullie waarde toe, als organisatie, team of individu? De interactieve presentatie van Jan van Baardewijk gaan over werkdruk, (dienend) leiderschap, organiseren, verantwoordelijkheid geven, van leidinggevende naar coach en samenwerken.

Jan van Baardewijk is afgestudeerd op Servent Leadership. Daarna is hij organisaties gaan helpen op het gebied van organiseren, samenwerken en leiderschap. Jan trainde meer dan 3000 professionals in ruim 200 bijeenkomsten, zorgteams, binnen het onderwijs, gemeenten en andere organisaties.

Bekijk de lezingen van Jan van Baardewijk
Lezing van Jan van Baardewijk

Leiderschap

 • SprekerJan van Baardewijk gelooft in leiders die kunnen delegeren. Tijdens deze lezing laat hij zien hoe de vijf niveau’s van leiderschap er uit zien: jezelf leiden, projecten leiden, anderen leiden, groepen leiden, leiders leiden.
 • Wat betekend het om verantwoordelijkheden lager leggen? Hoe creëer je eigenaarschap? Hoe leer je medewerkers écht kennen en hoe creëer je vertrouwen binnen een team? In een op maat gemaakte lezing over Leiderschap zoekt Jan van Baardewijk verdieping in deze thema’s.
Lezing van Jan van Baardewijk

Lezingen voor de Zorg

 • Binnen de zorg speelt de uitdagingen van zelfsturing of zelforganisatie een grote rol.  Deze lezing gaat over zorgen voor anderen en voor jezelf. Wat motiveert jou en hoe motiveer je anderen?
 • Samen zorg dragen voor de kwaliteit van de zorg en de werkomgeving. Hoe mooi is dat! Een lezing die medewerkers samenbrengt en zorgt voor energie.
Lezing van Jan van Baardewijk

Lezingen voor het Onderwijs

 • Hoe doe je er als leerkracht echt toe voor die ene leerling? Werk je pro-actief of juist reactief? Hoe zorg je dat de toenemende eisen en administratiedruk niet ten koste gaan van de leerling? Waar zit jouw kracht als leerkracht?
 •  Een lezing over hoe gewoon gezond verstand je vaak verder brengt dan het blindelings volgen van het systeem.
  Video van Jan van Baardewijk

  Jan van Baardewijk als spreker inhuren? Een korte impressie

  Bekijk de lezingen van Jan van Baardewijk
  Vrijblijvend informatie over Jan van Baardewijk

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Jan van Baardewijk geeft lezingen over de volgende onderwerpen