Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Janneke Stielstra

Janneke Stielstra

High performance, creëer jouw beste jaar ooit

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Janneke Stielstra

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Janneke

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Het hart van spreker Janneke Stielstra gaat sneller kloppen als mensen zich kunnen ontplooien en hun talenten maximaal benutten. Hoe benut je je potentieel maximaal? Janneke daagt ondernemers uit om meer te gaan “spelen” en veel meer FUN in hun bedrijf te brengen.  Haar missie is om jou te helpen jouw potentieel en unieke talenten te gebruiken en jouw dromen te bereiken, jezelf te ontplooien. Dit om zo de wereld nog mooier te maken.

Spreker Janneke Stielstra heeft een achtergrond als bestuurskundige en personeelwetenschappen. Ze studeerde af binnen Human Resource and Development (HRD). Janneke heeft een grote passie voor het brein, ze is HRD adviseur, vlogger, interviewer, spreker, podcaster, online marketeer, verhalen verteller, trainer, innovator, mindmapper, learning specialist, art journaler en ideeënmachine.

Leren en ontwikkelen is altijd een rode draad geweest in haar leven. Janneke verdiepte zich in (internet)marketing en vernieuwend ondernemen. Ze heeft allerlei (online) cursussen gevolgd, niet alleen in Nederland maar ook in Amerika.

Bekijk de lezingen van Janneke Stielstra

  Lezingen van spreker Janneke Stielstra

  • Mindset
   Carol Dweck heeft tientallen jaren onderzoek gedaan naar de presentatie en succes. Je krijgt een interactieve workshop waarin je ontdekt wat de kracht is van mindset en inzicht krijgt in je eigen mindset.
  • Gewoonten
   Hoe kan je je doelen daadwerkelijk bereiken? Welke lessen kan je leren als het gaat om het veranderen van gedrag? Hoe komt het dat veel mensen falen maar een deel wel slaagt. Wat doen zij anders? Wat is de kracht van een gewoonten?
  • Persoonlijk brein leiderschap
   Ken je brein: een interactieve workshop waarin je een kijkje in je brein krijgt. Wat is de kracht van spiegelneuronen? Hoe komt het dat de opbouw van ons brein voor een groot deel ons gedrag bepaalt? Wat voor invloed heeft je eigen denkvoorkeur? Je gaat na afloop van deze sessie naar huis met 6 breinprincipes om direct toe te passen in je eigen werk en leven.
  • Brein leren
   Hoe excelleer je in leren door kennis van jouw brein?
  • Lessen van TOP ondernemers
   Het afgelopen jaar interviewde Janneke meer dan 70 TOP ondernemers in haar podcast Power Talks. Wat is de rode draad? Wat doen zij anders dan andere ondernemers? Welke gewoonten hebben zij?
  • Vivid Vision
   Een Vivid Vision maakt gebruik van dezelfde principes als TOP atleten, namelijk de kracht van visualiseren. Het is een gedetailleerd overzicht hoe jouw bedrijf er uit ziet over 3 jaar. Het creëren van een Vivid Vision brengt de toekomst naar het NU, dit geeft jou enorm veel helderheid.
Vrijblijvend informatie over Janneke Stielstra

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Janneke Stielstra geeft lezingen over de volgende onderwerpen