Loading content ...

Jeroen Stoffels

Jeroen Stoffels

Stressdokter

Spreker Jeroen Stoffels is stressdokter. Hij maakt namelijk mensen beter. Niet als dokter wel als spreker, en trainer. Jeroen spreekt voornamelijk over werkdruk. Iedereen heeft hier weleens mee te maken, maar hoe ga je er mee om? Door middel van verschillende tools helpt Jeroen je persoonlijk effectiever, gelukkiger en succesvoller te maken.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In veel sectoren is werkdruk een groot probleem. Voornamelijk binnen het onderwijs, daar krijgt een op de vijf werknemers te maken met een burn-out. Ook binnen de informatie en communicatie sector, en binnen de financiële dienstverlening is de werkdruk hoog.

Spreker Jeroen Stoffels richt zich op mensen die zich of iets vóór of in een groep presenteren en lichamelijke stress ondervinden. Je (her)kent het wel, klotsende oksels, knikkende knieën, zweet op je voorhoofd of niet uit je woorden komen. Allemaal lichamelijk reacties die er voor zorgen dat je lichaam in een vechtstand staat. De kunst is om ook onder deze druk helder te kunnen blijven denken en pres(en)teren. Wanneer je goed om leert te gaan met de situatie verhoogt dit je vitaliteit en veerkracht. Lichamelijke reacties verdwijnen als sneeuw voor de zon. Wanneer je weet wat stress veroorzaakt en wat het met je doet, kun je het aanpakken – dit is precies waar Jeroen zich mee bezig houdt.

Veerkracht betekent dat je terug gaat naar de oorspronkelijke situatie. Maar hoe train je dat nou? In de sportschool train je je spierkracht. Maar hoe zit het met jouw veerkracht? Veerkracht is het vermogen om je goed voor te bereiden op, goed om te gaan met, en snel te herstellen van lastige en stressvolle situaties. Daar weet spreker Jeroen Stoffels alles van. Je hart is de beste indicator van de veerkracht. Heb jij wel eens bewust naar je hart gekeken?

Sinds 2010 is hij actief bezig met hartcoherentie. Stress zit je vaak bewust of onbewust in de weg. Jeroen geeft inzicht en helpt mensen om te gaan met situaties die je bewust of onbewust stress opleveren. Hij laat je werken aan veerkracht. Dit betekent dat je gedurende de dag je  je energiefabriek in je lichaam zo in kan stellen, dat je aan het eind van de dag energie overhoud.

spreker Jeroen Stoffels geeft lezingen, workshops en trainingen.

  Lezingen van spreker Jeroen Stoffels

  • Hartcoherentie: in drie minuten van je stress af
  • Stressreductie; veerkracht, energie, wendbaarheid en weerbaarheid krijgen of behouden
  • Omgaan met veranderingen
  • Timemanagement
  • De kunst van het creëren
  • Personal development

   

Gerelateerde sprekers

Jeroen Stoffels geeft lezingen over de volgende onderwerpen: