Loading content ...

Jerre Maas

Jerre Maas

#DURFTEDELEN

Alleen door ideeën openlijk te delen met elkaar kom je verder. Als bedrijf én als mens. Met veel interactie neemt Jerre Maas je mee als dagvoorzitter én als spreker. Vol energie en geïnspireerd verlaat je de zaal.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als communicatie-psycholoog vervult Jerre de ‘stem van het publiek’. Het effect van communicatie op gedrag boeit hem mateloos. Zijn creativiteit heeft hem de afgelopen jaren daarnaast meegenomen in verschillende innovatieve projecten en bedrijven.

In 2011 richtte hij, samen met twee compagnons, PresentersWall op; een innovatieve en interactieve event-tool, waarmee zij genomineerd werden voor een Accenture Innovation Award. Met Improgression, een online learning platform, werd hij in 2012 opgenomen in de MKB Innovatie Top 100.

Naast zijn lezingen en dagvoorzitterschappen wordt spreker Jerre Maas veel gevraagd voor het geven van communicatie-trainingen. Samen met Rudy van Beurden schreef hij het boek ‘Dus, wat is je punt?’; een laagdrempelige methode om overtuigend te kunnen presenteren, pitchen en debatteren.

 

 

  Lezingen van spreker Jerre Maas

  De stem van het publiek

  • Jerre vervult graag je dagvoorzitterschap als ‘stem van het publiek’. Als geen ander legt hij de verbinding tussen het programma, de sprekers en het publiek. Zijn interactieve event-tool PresentersWall komt daarbij goed van pas!

   

  Lezingen van spreker Jerre Maas

  Lezing: Durf te delen

  • Binnen een uur krijgt sprekerJerre Maas een zaal aan het delen; of dat nou feedback, idee ën of simpelweg ‘bright minds’ zijn. Een unieke, interactieve lezing met als resultaat een deel-vibe in de zaal!

   

  Lezingen van spreker Jerre Maas

  Lezing: Social Influence

  • Als communicatie-psycholoog neemt Jerre je graag mee in de wondere wereld van de sociale beïnvloeding en de rol die communicatie hierin speelt. Bewustwording van hoe we iedere dag beïnvloed worden door grote merken en bedrijven is het gevolg.

   

  Lezingen van spreker Jerre Maas

  Lezing: Lef op de arbeidsmarkt

  • Benieuwd hoe een werkgever kijkt naar het sollicitatie-proces? Laat Jerre je meenemen in zijn unieke kijk op recruitment en solliciteren. Concrete tips en een gezonde portie lef zijn het gevolg!

   

  Lezingen van spreker Jerre Maas

  Diverse communicatie-workshops en trainingen

  • Wil je zonder spanning voor een groep kunnen presenteren? Wil je concrete handvatten rondom conflicthantering? Aan de slag met je eerste indruk? Vanuit psychologisch oogpunt neemt Jerre je mee in verschillende communicatie-workshops en trainingen. Ervaringsgericht leren; oftewel, veel doen!
Lees hier over de ervaringen van andere klanten

Load more...

Gerelateerde sprekers

Jerre Maas geeft lezingen over de volgende onderwerpen: