Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies

Jitske Kramer

Corporate Antropoloog

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Jitske Kramer

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Jitske

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

References icon

Referenties

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Jitske Kramer is als Corporate Antropoloog een expert op het gebied van verandering, integratie en inclusie, en diversiteit. Haar specialisatie ligt bij cross culturele onderwerpen, Deep Democracy en het begeleiden van cultuurveranderingen. Om de slagkracht en de resultaten van individuen en groepen verbeteren helpt zij bij het faciliteren van organisaties om de dynamiek van verschillen beter te stroomlijnen en benutten. Daarna kan dit nieuwe en gewenste gedrag worden verankerd in de dagelijkse routine van teams en organisaties.

Jitske Kramer reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. De inspirerende verhalen die Jitske tijdens haar reizen heeft mogen verzamelen komen uitgebreid terug in haar lezingen. Als Corporate Antropoloog en expert op het gebied van organisatiecultuur, leiderschap en inclusie begeleidt Jitske haar publiek tijdens een boeiende reis naar het wezen van de organisatie en geven je inzicht in de grammatica van organisatiecultuur. Op deze manier ziet u wat er werkelijk speelt in de dynamiek van de organisatie. Vanuit antropologie beschrijft dit in ranking, gedragspatronen, rituelen, onderlinge relaties en verhalen. Deze kennis is noodzakelijk om tot collectieve verandering te komen. Haar praktijkvoorbeelden en praktische tips helpen bij deze exotische visie voor de eigen organisatie en veranderkunde.

Jitske is gastspreker bij Nyenrode Business Universiteit, de Politieacademie, de Brandweeracademie en voor vele grote organisaties en multinationals maar ook wereldwijd wordt zij gevraagd over deze onderwerpen, zowel in Europa als in Azië, Zuid-Afrika en Bolivia. Haar lessen heeft zij ook vast gelegd in verschillende boeken, zo is zij auteur van ‘Normaal is anders!’ (2009, Engelse titel ‘Managing Cultural Dynamics), ‘Wow! Wat een verschil.’ (2012, Engelse titel ‘Wow! What a difference.’), ‘Deep Democracy – de wijsheid van de minderheid’ (2014) en co-auteur van ‘De Corporate Tribe – oganisatielessen uit de antropologie’ (2015) samen met Danielle Braun.

 

Bekijk de lezingen van Jitske Kramer

  Lezingen van spreker Jitske Kramer

  • Corporate Antropologie
  • Cross culturele onderwerpen
  • Deep Democracy
  • Begeleiding van cultuurveranderingen
  • Work-Life balance
Video

Jitske Kramer over het effect van inclusie

Video

Hoe bouw je stevige klantrelaties?

Bekijk de lezingen van Jitske Kramer

Referenties

Very interesting and interactive presentation. Our audience had some significant eye opening moments. I think by presenting the differences with striking examples, the message came across very well.

Linda Bus, Janssen Vaccines, J&J

Vrijblijvend informatie over Jitske Kramer

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Jitske Kramer geeft lezingen over de volgende onderwerpen