Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Johan de Kruijf

Johan de Kruijf

De persoonlijke maat binnen de gezondheidzorg

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Johan de Kruijf

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
About icon

Over Johan

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Johan de Kruijf is technisch opgeleid. Hij is zijn loopbaan in eerste instantie binnen dit werkveld begonnen. Hij had een eigen bedrijf in de  installatietechniek, daarna in de ICT. Na 14 jaar wilde Johan het anders doen. Hij verkocht het bedrijf, nam een sabbatical en begon een opleiding in psycho-sociaal werk. Persoonlijke ontwikkeling stond voor Johan in die periode voorop.

De geboorte van zijn dochter veranderde de kijk op het leven. Door een medische fout heeft de dochter van Johan een ernstige fysieke en psychische beperking gekregen. De moeilijkheden die Johan tegenkwam in de strijd naar een goed leven voor zijn dochter gaf aanleiding om in 2010 Odius op te starten. Odius houdt zich bezig met het welzijn van alle betrokkenen bij medische fouten. Hierin gaat het om contact met de patient, ouders, maar ook met de artsen, de verpleegkundigen, de verzorgenden. Gabaseerd op zijn persoonlijke ervaringen schreef Johan het boek ‘Artsen zijn ook maar mensen’. De titel geeft aan; Johan kiest voor een open benadering, want iedereen lijdt schade bij zo’n incident, niet alleen de patiënt zelf.

Spreker Johan de Kruijf is te boeken als spreker of gastdocent. Zijn lezingen hebben betrekking op de gezondheidszorg, daarin richt Johan zich voornamelijk op de persoonlijke maat. Zijn persoonlijke inbreng en gedrevenheid zorgen voor een aandachtig publiek.

Bekijk de lezingen van Johan de Kruijf

  Lezingen van spreker Johan de Kruijf

  • Medische missers
  • Gezondheidszorg
  • Patiëntwelzijn
  • Mantelzorgers
  • Zorgen voor elkaar
  • Artsen zijn ook maar mensen
Vrijblijvend informatie over Johan de Kruijf

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Johan de Kruijf geeft lezingen over de volgende onderwerpen