Loading content ...

Jojanneke van den Bosch

Jojanneke van den Bosch

The Creative Achiever Method

Jojanneke van den Bosch (OnlineComm Academy) gelooft in het vermogen van mensen en organisaties om eigen creativiteit en innovatie gericht in te zetten, om zo een fraai track record van spraakmakende projecten op te bouwen. Met behulp van The Creative Achiever Method helpt Jojanneke om de eigen creativiteit in te zetten voor innovatieve projecten, op weg naar uitstekende resultaten!

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Innoveren en creatieve ideeën ontwikkelen en deze opleveren kost tijd en energie, en als je het goed doet, levert dit je exponentieel veel meer op. The Creative Achiever Method is een wetenschappelijk onderbouwde methode die gebruik maakt van design thinking principes, rojectmanagementmethodes, self-managementlessen en creatieve masterclasses om tot onderscheidende resultaten te komen. Mijlpaalprojecten. Voor de rest van je carrière en leven.

De methode kan keer op keer toegepast worden, of je nu een startup bouwt, een boek uitgeeft, je bedrijf ombouwt, een tentoonstelling maakt of een webshop ontwikkelt. Want voor al dit soort uitdagingen heb je creatief onderscheidend vermogen, innovatie en momentum nodig. Elke keer unieke prestaties leveren, op weg naar een uniek track record waar je trots op mag zijn.

Vanuit haar onderneming OnlineComm Academy ontwikkelde Jojanneke van den Bosch (1975) een scala aan online opleidingen over online strategie, creatieve online campagnes, social media, contentmarketing, online communicatie en ontwerpvraagstukken. Zij won hiermee de zilveren Most Inspiring Learning Journey Award 2015. Jojanneke gaf haar TEDx talk ‘Helping the Invisible’ op TEDxDelft. Deze gaat over haar persoonlijke ervaringen als weeskind en over de wat je als omstander van een weeskind kunt doen om hen een beter leven te geven. Jojanneke schreef twee boeken: ‘Zo, nu ben je wees’ (2013) en ‘Live Your Talks’ (2016).

Keynotes van Jojanneke van den Bosch zijn voor ondernemers en professionals die creativiteit en innovatiekracht willen inzetten en die effectief willen implementeren en slagen. Tijdens en na de lezing jeuken de handen van aanwezigen vaak al om aan de slag te gaan met hun eigen stoere project. En dat kán ook, met alle ontvangen praktische en inhoudelijke tips. Aan de slag!

  “Creativity without strategy is called art. Strategy without creativity is called boring. Strategy and creativity combined leads to unique ideas and projects with epic results.”

  —Jojanneke

   

  Creëer je eigen unieke track record in carrière en leven

  Wie in staat is zich aan te passen aan veranderende omstandigheden, overleeft. Kan groeien. En slagen. Een verschil maken, professioneel en persoonlijk. The Creative Achiever Method is ontwikkeld vanuit de twintigjarige beroepspraktijk (online strategie, creatieve communicatie, online trainingen) én persoonlijke levenservaring van Jojanneke van den Bosch. Als kind zonder ouders heeft zij haar leven vanaf veertienjarige leeftijd zelfstandig moeten opbouwen. Zonder vangnet. Deze ervaring dwong Jojanneke om veerkracht, weerbaarheid en zelfsturing te ontwikkelen en ad hoc creatieve oplossingen te vinden voor pittige uitdagingen in leven, opleiding en werk. Na jaren formuleerde Jojanneke de stappen die zij keer op keer had gezet om tot goede resultaten te komen. Deze stappen vormen nu de blauwdruk vormen van The Creative Achiever Method, die vandaag vele professionals op weg helpt naar een reeks unieke, geslaagde projecten

Gerelateerde sprekers

Jojanneke van den Bosch geeft lezingen over de volgende onderwerpen: