Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Zelfstandig en vanuit eigen kracht werken en vindingrijkheid creatieve oplossingen vinden

Jojanneke van den Bosch

Jojanneke van den Bosch

The Creative Achiever Method

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Jojanneke van den Bosch

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Jojanneke

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Buitengewone ideeën, onvergetelijke resultaten

Innoveren en creatieve ideeën ontwikkelen en deze opleveren kost tijd en energie, en als je het goed doet, levert dit je exponentieel veel meer op. The Creative Achiever Method is een wetenschappelijk onderbouwde methode die gebruik maakt van design thinking principes, projectmanagementmethodes, self-managementlessen en creatieve masterclasses om tot onderscheidende resultaten te komen. Mijlpaalprojecten. Voor de rest van je carrière en leven.

Redenen om spreker Jojanneke van den Bosch te boeken:

 • Jojanneke van den Bosch adviseert anderen bij innovatieve projecten – van ideeontwikkeling tot uitvoering. Door middel van creativiteit en veerkracht zorgt Jojanneke voor resultaten die raken.
 • Jojanneke neemt haar publiek mee in de wereld van de The Creative Achiever Method. Op basis van 25 jaar ervaring concept- en projectontwikkeling laat Jojanneke zien hoe je goede ideeën kunt ontwikkelen en uit kan werken.
 • Jojanneke  heeft een besmettelijke positieve energie die zorgt voor een brede glimlach bij iedere deelnemer.

Zelfstandig en vanuit eigen kracht werken en vindingrijkheid creatieve oplossingen vinden – Jojanneke kreeg er als wees op jonge leeftijd mee te maken. Ze leerde al snel zelfstandig keuzes vanuit het hart te maken. Geen makkelijke weg, maar van deze vaardigheid profiteert ze nu. Jojanneke laat anderen zien hoe  je keuzes maakt op een manier dat het 100% past bij wie jij bent als persoon.

De methode kan keer op keer toegepast worden, of je nu een start-up bouwt, een boek uitgeeft, je bedrijf ombouwt, een tentoonstelling maakt of een webshop ontwikkelt. Want voor al dit soort uitdagingen heb je creatief onderscheidend vermogen, innovatie en momentum nodig. Elke keer unieke prestaties leveren, op weg naar een uniek track record waar je trots op mag zijn.

Vanuit haar onderneming OnlineComm Academy ontwikkelde Jojanneke van den Bosch (1975) een scala aan online opleidingen over online strategie, creatieve online campagnes, social media, contentmarketing, online communicatie en ontwerpvraagstukken. Zij won hiermee de zilveren Most Inspiring Learning Journey Award 2015. Jojanneke gaf haar TEDx talk ‘Helping the Invisible’ op TEDxDelft. Deze gaat over haar persoonlijke ervaringen als weeskind en over de wat je als omstander van een weeskind kunt doen om hen een beter leven te geven. Jojanneke schreef twee boeken: ‘Zo, nu ben je wees’ (2013) en ‘Live Your Talks’ (2016).

Keynotes van Jojanneke van den Bosch zijn voor ondernemers en professionals die creativiteit en innovatiekracht willen inzetten en die effectief willen implementeren en slagen. Tijdens en na de lezing jeuken de handen van aanwezigen vaak al om aan de slag te gaan met hun eigen stoere project. En dat kán ook, met alle ontvangen praktische en inhoudelijke tips. Aan de slag!

Bekijk de lezingen van Jojanneke van den Bosch
Lezingen van spreker Jojanneke van den Bosch

Creëer je eigen unieke track record in carrière en leven

 •  Wie in staat is zich aan te passen aan veranderende omstandigheden, overleeft. Kan groeien. En slagen. Een verschil maken, professioneel en persoonlijk. The Creative Achiever Method is ontwikkeld vanuit de twintigjarige beroepspraktijk (online strategie, creatieve communicatie, online trainingen) én persoonlijke levenservaring van Jojanneke van den Bosch.
 • Als kind zonder ouders heeft zij haar leven vanaf veertienjarige leeftijd zelfstandig moeten opbouwen. Zonder vangnet. Deze ervaring dwong Jojanneke om veerkracht, weerbaarheid en zelfsturing te ontwikkelen en ad hoc creatieve oplossingen te vinden voor pittige uitdagingen in leven, opleiding en werk.
 • Na jaren formuleerde Jojanneke de stappen die zij keer op keer had gezet om tot goede resultaten te komen. Deze stappen vormen nu de blauwdruk vormen van The Creative Achiever Method, die vandaag vele professionals op weg helpt naar een reeks unieke, geslaagde projecten
  Video van spreker Jojanneke van den Bosch

  Helping the invisible

  Bekijk de lezingen van Jojanneke van den Bosch
  Vrijblijvend informatie over Jojanneke van den Bosch

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Jojanneke van den Bosch geeft lezingen over de volgende onderwerpen