Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ontdek de kracht van je stem

Josanne Toussaint

Expert op het gebied van stem, spraak en presentatie

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Josanne Toussaint

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Josanne

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Waarom Josanne Toussaint boeken?

 • Een lezing van spreker Josanne Toussaint staat garant voor een interactieve, inspirerende en informatieve middag of avond, geschikt voor iedereen die graag ontspannen en vrij wil spreken en écht gehoord wil worden. Zowel aan de vergadertafel als in grote zaal.
 • Josanne’s missie tijdens trainingen en coaching: samen jouw geluid vinden zodat je als spreker kunt overtuigen, vertrouwen weet te winnen en krachtig je punt kan maken.
Spreker Josanne Toussaint

Expert op het gebied van stem, spraak en presentatie

Spreker Josanne Toussaint is expert op het gebied van stem, spraak en presentatie. Als trainer, coach en spreker laat ze met veel passie jou de kracht van je stem ontdekken.  Tijdens de lezing/ workshop neemt Josanne je mee in de wereld van de stem. Ze laat je de kracht van je stem en spraak zien en vooral ook horen. Je gaat zelf ervaren hoe je je stem en spraak kan inzetten om op een ontspannen manier te boeien, overtuigen en vertrouwen te winnen.

Onder haar begeleiding zijn al vele politici, managers, docenten en bestuurders uitgegroeid tot bewuste sprekers die hun stem, spraak en houding weten in te zetten voor meer overtuiging, vertrouwen en daadkracht. Spreker Josanne Toussaint is als freelance docent verbonden aan de paramedische opleidingen van NCOI en Pro-education. Ook verzorgde zij jarenlang de stemvormingslessen voor de opleiding ‘Artiest’ (drama) van het Summacollege.

Josanne begon al jong met zingen. In Tilburg volgde ze de musicalopleiding The Musical Factory en daarna breidde ze op diverse manieren haar zang- en podiumervaring uit in bands en musicals. Ze volgde onder meer workshops bij Joop van den Ende theaterproducties en vertolkte een hoofdrol in de dinershow Glitter en Glamour. In 2004 behaalde ze een finaleplaats als singer/songwriter bij de Wraak van Brabant. Daarnaast volgde ze een studie communicatie aan de Hogeschool Eindhoven en rondde de studie logopedie in Heerlen af.

Bekijk de lezingen van Josanne Toussaint
Spreker Josanne Toussaint

Stem in Actie

 •  Een lezing van Josanne staat garant voor een interactieve, inspirerende en informatie middag of avond. Ze neemt je mee in de wereld van je stem en laat de kracht van haar stem zien en vooral ook horen.
 • Een eyeopener, waardevolle en gewaardeerde aanvulling voor ieder event op het gebied van bijvoorbeeld presenteren, soft skills, 21st century skills, persoonlijke ontwikkeling, vaardigheidstraining.
  Vrijblijvend informatie over Josanne Toussaint

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Josanne Toussaint geeft lezingen over de volgende onderwerpen