Loading content ...

Josette Dijkhuizen

Josette Dijkhuizen

Ondernemer(schap) expert

Van marketing en sales tot Vrouwenvertegenwoordiger bij de VN. Als hoogleraar ondernemerschap houdt Josette Dijkhuizen zich momenteel volop bezig met het stimuleren van de ontwikkeling van ondernemers. Vol enthousiasme beantwoord Josette vragen als ‘Het ondernemersgen, bestaat dat?’.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op! Vul uw gegevens in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Prof. dr. Josette Dijkhuizen heeft een Master in Marketing, in Management & Organisatiewetenschappen en een afgeronde opleiding tot coach. Zij werkte 10 jaar binnen diverse internationale bedrijven in verkoop- en marketingfuncties. In 2005 verliet ze haar loondienstverband om een eigen bedrijf te starten. Sindsdien werkt ze als ondernemer(schap)adviseur en mentor voor ondernemers en ondernemende organisaties.

Vanwege haar interesse voor psychologie van ondernemerschap is Josette op dit thema gepromoveerd. Direct daarna is ze aangesteld als Honorair Hoogleraar Ondernemerschapsontwikkeling. Haar passie voor ondernemerschap, gecombineerd met haar ervaring en kennis, is terug te vinden in haar lezingen en boeken, zoals het Startershandboek, Startershandboek voor Inburgeraars, Een andere kijk op trainen en coachen, Het ondernemersgen en Vallen, opstaan en weer doorgaan.

In 2013 werd Josette Dijkhuizen benoemd als Vrouwenvertegenwoordiger in de Koninkrijkse delegatie naar de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Daar heeft ze  op 14 oktober 2013 namens de Nederlandse vrouwen de regeringsleiders toegesproken. Het belang van het stimuleren en helpen van vrouwen bij het opzetten van hun eigen onderneming is iets waar Josette zich voor in zet. Haar onderneming ‘Krachtbedrijf’ support vrouwen bij het opzetten van hun eigen onderneming.Voor dit project kreeg Josette de Joke Smit Aanmoedigingsprijs van Jet Bussenmaker uitgereikt.

Op en enthousiaste en interessante manier beantwoord Josette Dijkhuizen de vraag ‘het ondernemersgen, bestaat dat?’ Josette richt zich vooral op de psychologische kant van het ondernemerschap. Ze vind het belangrijk dat een ondernemer tijd neemt voor persoonlijke ontwikkeling, in haar lezingen legt ze uit wat het succes en geluk van de ondernemer is.

Bekijk hier het interview met Josette Dijkhuizen.

    • Ondernemerskwaliteiten

    • Ondernemerschap in bedrijfsorganisaties

    • De psychologie van de ondernemer

    • VN-Vrouwenvertegenwoordiging 2013

Gerelateerde sprekers