Loading content ...

Judith Visser

Judith Visser

Autisme - geboren zonder filter

Spreker Judith Visser is een veelgevraagd spreker over Autisme. Vergeet de theoretische percentages, tabellen en grafieken, Judith vertelt hoe iemand met Asperger zélf het leven ervaart.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Judith Visser werd geboren in Rotterdam. Zij schreef tot op heden twaalf boeken. Haar meest recente werk is de bestseller Zondagskind, een roman over opgroeien met autisme, waarin ze haar eigen jeugd beschrijft. Judith Visser is een veelgevraagd spreker over Autisme. Vergeet de theoretische percentages, tabellen en grafieken, Judith vertelt hoe iemand met Asperger zélf het leven ervaart.

In 2014 werd bij haar zelf de diagnose Asperger gesteld. Ze geeft lezingen over afwijkingen in het Autismespectrum. Judith laat haar publiek zien dat autisme niet simpelweg een afwijking of een ‘aangeboren foutje in de hersenen’ is, maar dat het de belevingswereld zo heftig inkleurt dat elke gebeurtenis zeer intens wordt ervaren. Een leven zonder filters. 

Over welke obstakels struikelt een autist, en hoe heeft Judith zichzelf aangeleerd die te ontwijken of om te zetten in een noodlanding? Hoe komen ogenschijnlijk alledaagse gebeurtenissen bij haar binnen, en hoe verwerkt ze die? Hoe was het voor haar om op driejarige leeftijd al perfect te kunnen lezen en schrijven, maar op haar zesde pas met mensen te kunnen praten?

Judith zet zich af tegen het onnodig negatieve beeld dat mensen hebben over mensen met autisme. Ze laat zien hoe zij erin is geslaagd een succesvolle carriére op te bouwen en een  wereld te creëren waarin zij, ondanks haar ‘beperking’, gelukkig kan zijn. Tijdens haar lezingen vertelt zij over de lange, kronkelende weg daarrnaartoe en illustreert dit met  levendige voorbeelden. Even ziet ook ú de wereld door de wonderlijke ogen van een autist. 

Spreker Judith Visser heeft een enorme liefde voor honden. Haar wolfhond Yuriko vergezelt haar tijdens lezingen.

 

  Lezingen van spreker Judith Visser

  • Succesvol & Gelukkig, ook met een ‘beperking’
  • Autisme & het syndroom van Asperger
  • Revalideren en de draad weer oppakken na een ernstig ongeluk
  • Schrijven

   

  Maak kennis met spreker Judith Visser & leer meer over haar lezingen:

Lees hier over de ervaringen van andere klanten

Load more...

Gerelateerde sprekers

Judith Visser geeft lezingen over de volgende onderwerpen: