Loading content ...

Karla Mooy

Karla Mooy

Ontspannen opvoeden

Spreker Karla Mooy is opgeleid als ontwikkelingspsycholoog, leerkracht basisonderwijs en trainer Emotioneel Lichaamswerk. Ze ondersteunt ouders en professionals bij opvoedingsvragen. Haar missie is ouders te laten zien dat het anders kan en hoe je dat doet. Zodat het kind een goede start maakt in zijn leven en de ouder met plezier kan opvoeden.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Karla Mooy is ontwikkelingspsycholoog. Daarnaast is zij ervaringsdeskundige wat betreft het opvoeden van kinderen die net even anders zijn. Tijdens de ontwikkeling van het kind ga je verschillende fasen door, bij elke fase kom je wel een aantal uitdagingen tegen.  Het duurt even voor je de juiste balans vind en ontdekt welke opvoedingsstijl het beste bij jou en je kind(eren) past.

Karla heeft een succesvolle aanpak ontwikkeld waarmee zij ouders helpt van kinderen met moeilijk gedrag zoals snel boos zijn, vaak nee zeggen, dwingend en koppig zijn en snel van slag zijn. Karla heeft hiervoor een uniek online programma ontwikkeld. Ze inspireert een grote groep mensen met haar artikelen, die ze tweewekelijks op haar website plaatst. Ook plaatst ze daar regelmatig tips in de vorm van gratis video’s.

In april 2015 gaf spreker Karla Mooy haar boek Ontspannen Opvoeden uit. In dit boek heeft ze haar beste blogs gebundeld. Het boek word beschreven als een echte eye-opener: een boek vol herkenbare verhalen en praktische tips. ‘Waarom werkt straffen en belonen niet bij jouw kind?’ Karla laat zien hoe je met ongewenst gedrag om kan gaan. Daarnaast maakt ze je bewust hoe jou gedrag als ouder ongewenst gedrag bij je kind kan veroorzaken. Ontspannen opvoeden zorgt voor een fijnere sfeer, minder stress en meer flexibiliteit.

Karla verzorgt lezingen en workshops over opvoeding en de ontwikkeling van het kind voor zowel ouders als professionals.

  Lezingen van spreker Karla Mooy

  • het nieuwe opvoeden
  • opvoeden in deze tijd
  • opvoeden zonder straffen en belonen
  • kinderen met gedragsproblemen vragen om een nieuwe aanpak
Gerelateerde sprekers

Karla Mooy geeft lezingen over de volgende onderwerpen: