Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boost jouw organisatie door persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en communicatie

Kathinka Fortuin

Kathinka Fortuin

Transformatie in de generatie(s)

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Kathinka Fortuin

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Kathinka

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Boost jouw organisatie door persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en communicatie

Wanneer mensen binnen de organisatie zichzelf gezien weten, kunnen ze met passie en overtuiging werken. Dan stijgt de kwaliteit van de producten en diensten vanzelf. Iedereen wil graag van waarde zijn op zijn eigen manier. Sommigen hebben daar uitdaging bij nodig en een ander juist stevige kaders. De diversiteit van mensen maakt samenwerking tot een kunst waar je steeds beter in kunt worden. Kathinka laat zien hoe je door middel van persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en communicatie jouw organisatie een enorme boost kan geven. Met humor weet spreker Kathinka Fortuin ingewikkelde zaken bespreekbaar te maken. Ze verstaat de kunst om de serieuze zaken van verschillende kanten te belichten.

Kathinka Fortuin is altijd op zoek naar het gesprek dat er toe doet en ook de zaal is een gesprekspartner. Ze verzamelt praktijkverhalen en vertaalt die naar het grotere geheel. In het kleine zit het grotere verborgen en andersom. Zij laat zien dat wanneer een medewerker zich persoonlijk ontwikkelt en ondersteund wordt door de organisatie, de output enorm toeneemt. Een organisatie is meer dan structuur en procesbeschrijvingen; er moet er gekeken worden naar de waarde van iedereen. Tijdens een lezing of workshop laat Kathinka Fortuin zien hoe je hier als organisatie mee aan de slag kan gaan. Ze maakt daarbij zowel gebruik van haar kennis op het gebied van bedrijfskunde als haar psychologisch inzicht in menselijk gedrag.

Vanwege haar nieuwsgierigheid naar de achtergronden van gedrag startte Kathinka  in 1989 ‘Bureau Liedeweijde bv’. Onder die vlag begeleidt ze ontwikkel- en verandertrajecten. Professionals kunnen elkaar hier ontmoeten op het snijvlak van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

Redenen om spreker Kathinka Fortuin te boeken

 • Als spreker nodigt Kathinka Fortuin uit om de grenzen van het comfort te overschrijden en geeft het vertrouwen om een volgende stap te zetten.
 • Op een prettige manier geeft zij net dat extra zetje dat groei doet realiseren.
Bekijk de lezingen van Kathinka Fortuin
Lezing van spreker Kathinka Fortuin

Transformatie in de generatie(s)

 • Kathinka Fortuin heeft samen met Gerdien de Wal het boek geschreven: het goud van de 55 plusser. Ze geeft en geven hier ook lezingen en workshops over. Nederlanders worden steeds ouder en ons land vergrijst. Hierdoor zal in 2019 maar liefst de helft van de Nederlanders 55-plus zijn. We moeten tegenwoordig langer doorwerken en het is voor organisaties dan ook van groot belang de kwaliteiten van alle generaties te benutten. Maar hoewel ouder worden een schat aan levenservaring oplevert, worden oudere werknemers dikwijls nog gezien als een last.
 • Zowel de 55-plusser zelf als de organisatie moeten aan de slag om al dat goud te kunnen gebruiken. Hoe kan het dat er binnen veel organisaties zo weinig gedaan wordt met al wat al verzameld is? Door ons meer in de differentiatie van de 55-plussers te verdiepen kunnen we zorgen voor een productiever werkklimaat en gemotiveerde medewerkers. Medewerkers uit verschillende generaties in gesprek brengen zou zomaar een sleutel kunnen zijn voor succes!
Lezing van spreker Kathinka Fortuin

Controle en Angst versus Verantwoordelijkheid en Vertrouwen

 • Leiderschap en visie zorgen ervoor dat een levende organisatie zich altijd verder ontwikkelt. Wanneer de taken en rolverdeling binnen een organisatie onduidelijk zijn zal dit ten koste gaan van de samenwerking en communicatie. Zou het niet ontzettend fijn zijn inzicht te krijgen in hoe het komt dat je zo verschrikkelijk langs elkaar heen kunt werken? Of hoe het komt dat je maar zo in een conflict verwikkeld zit? Dat je zomaar niet snapt wat de mores in een groep zijn? Aan de hand van concrete voorbeelden laat Kathinka Fortuin zien hoe je van zulke situaties kunt leren.
 • Een lezing van Kathinka hierover kan inzichten geven waardoor mensen zichzelf en elkaar herkennen. De praktijkverhalen spreken tot de verbeelding en de zaal kan via die verhalen toch meekijken naar zichzelf. Kathinka Fortuin kan de MBTI (Myers Briggs Type Indicator) gebruiken om dit in een helder kader te verankeren.
Lezing van spreker Kathinka Fortuin

Kennis en ervaring tellen op

 • Deze lezing gaat over de verschillende fases in het leven van de werkende mens en hoe de verschillende generaties bij elkaar kunnen aanhaken voor het beste resultaat.
  Vrijblijvend informatie over Kathinka Fortuin

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Kathinka Fortuin geeft lezingen over de volgende onderwerpen