Loading content ...

kim Kotter

Kim Kötter

Presentatrice en ondernemer

Spreker Kim Kötter is niet alleen glamorous maar ook spontaan en erg flexibel! Kim doet alles wat ze doet vol overgave. Als presentatrice weet hoe ze het publiek kan bereiken. Dit maakt haar tot uiterst geschikte presentatrice voor verscheidene evenementen!

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kim Kötter werd op 19-jarige leeftijd verkozen tot Miss Universe Nederland 2002. Sinds 2009 is Kim Kötter mede-eigenaresse van Miss Nederland Organisatie. Hier organiseert ze de jaarlijkse verkiezing. Ook coacht ze de gekozen Miss voor een jaar. Haar enorme energie, toegankelijkheid en haar aandeel als ervaringsdeskundige zijn van een ongekend grote toegevoegde waarde.

Dat spreker Kim Kötter meer kan dan alleen maar mooi zijn is duidelijk. Een persoonlijke uitdaging gaat ze meteen aan! Zo deed ze mee aan het programma ‘Stinkend rijk en dakloos’ waarin ze voor een week haar bezittingen inruilt voor een zwerversbestaan. Ook in de spelshows Forty Boyard en Expeditie Poolcircel laat spreker Kim Kötter zien wat ze in haar marge heeft. Ook is Kim momenteel elke week te zien als Lifestyle deskundige bij  ‘Vandaag de Dag’ .

Een flinke dosis glamour op uw evenement? De combinatie van glamour en spontaniteit maakt haar manier van presenteren uniek! Ondanks alle glamour die spreker Kim Kötter kent heeft ze haar Twentse nuchterheid nooit verloren. De goede looks, haar flexibiliteit en spontaniteit maken Kim een graag geziene presentatrice.

    • Presentatrice en dagvoorzitter

    • Vol Glamour & Spontaniteit

    • Thema’s: Coaching & Lifestyle

Gerelateerde sprekers

Kim Kötter geeft lezingen over de volgende onderwerpen: