Loading content ...

lauren-smits

Lauren Smits

feminist en happy activist

Lauren Smits, een jonge energieke, idealist en feminist. Met haar vrolijke uitstraling weet ze mensen te bereiken. Op een creatieve manier brengt Lauren onderwerpen onder de aandacht. Lauren verzorgt lezingen, workshops en brainstormsessies, daarnaast is ze inzetbaar als dagvoorzitter en leidt ze graag debatten.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lauren Smits is oprichter van de Doetank PEER. De organisatie stimuleert mensen om door middel van no-nonsense happy activism bij te dragen aan sociale gelijkheid op elk gebied. Hoewel PEER alle vormen van sociale ongelijkheid aanpakt, is Lauren het meest geïnteresseerd in gender-ongelijkheid.

Lauren is erg actief binnen het nieuwe feminisme typerend door vrolijke, verleidelijke, en radicale initiatieven. De manier waarop Lauren zich met sociale vraagstukken bezig houdt noemt ze ‘no-nonsense happy activism’. Ze laat zien dat het vooral belangrijk is te doen waar jij blij van wordt. Op deze manier sta je in jouw kracht en kan je iets voor anderen betekenen. De no-nonsens aanpak zorgt voor resultaat. Ga aan de slag! Droom groot, begin klein. Lauren is er van overtuigd dat we door middel van kleine acties de wereld een stukje beter kunnen maken.

Lauren is niet bang taboes te doorbreken. Sterker nog, ze doet het graag. Tijdens haar lezing vertelt Lauren over haar ervaring en deelt ze graag haar visie over bestaande fenomenen. Wilt u lastige thema’s onder de aandacht brengen? Als debatleider zorgt Lauren voor een stevig debat waarin een positieve benadering voorop staat.

  Lauren spreekt o.a. over de volgende onderwerpen:

  • Obstakels (en hun oplossingen) voor het feminisme

  • De wereld veranderen – Hoe doe je dat?

  • Seksualiteit

  • Zelfcompassie en mindfulness gebruiken in het activisme

Gerelateerde sprekers

Lauren Smits geeft lezingen over de volgende onderwerpen: