Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies

"De drijvende kracht achter talentmanagement"

Lidewey van der Sluis

Lidewey van der Sluis

Lidewey van der Sluis is een bevlogen spreker en vernieuwende denker op het gebied van Talentmanagement, Leiderschap, Duurzame inzetbaarheid en Moderne arbeidsrelaties

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Lidewey van der Sluis

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Lidewey

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Lidewey is de drijvende kracht achter talentmanagement in Nederland. Zij inspireert met passie en motiveert organisaties en mensen om zich te ontwikkelen en te verhouden tot nieuwe werkelijkheden. Vanuit een talent- en bedrijfskundige benadering begeleidt Lidewey leidinggevenden en werkgevers.

De combinatie van haar wetenschappelijk verankerde kennis over talent- en loopbaanontwikkeling en haar authentieke denk- en presentatiestijl staat zij garant voor een interactieve sessie vol nieuwe inzichten en bevlogenheid. Haar eigen stijl kenmerkt zich door een scherp oog voor het podium waarop talent acteert en de dynamiek tussen mensen waardoor individuele kwaliteiten en latente talenten tot bloei komen.

Ze is de eerste wetenschapper in Nederland die het vak Strategisch Talentmanagement ontwikkelde op basis van wetenschappelijke kennis en praktijkonderzoek. Spreker Lidewey van der Sluis heeft een bedrijfseconomische achtergrond en werkt op business schools en in internationale communities op de verticale as van Scandinavië, Europa, en Zuid-Afrika. Zij werkte in Nederland op de Universiteit van Amsterdam, Erasmus Universiteit Rotterdam, en Vrije Universiteit Amsterdam en is reeds 10 jaar als hoogleraar verbonden aan de Nyenrode Business Universiteit. Naast deze part-time aanstelling bij het Nyenrode Center for Leadership & Management Development werkt spreker Lidewey van der Sluis op persoonlijke titel vanuit Learning Vision voor maatschappelijke organisaties in de zorg, het onderwijs, en de professionele dienstensector.

Lidewey van der Sluis heeft ruim 210 publicaties op haar naam staan waaronder acht managementboeken. De laatste titel is ‘Het selectieproces. Van opdracht tot voordracht’ (2017). Dit boek gaat over haar onderzoek naar het proces achter talentdetectie- en -selectie binnen organisaties. Het boek is gebaseerd op een fijnmazige analyse van beslissingsprocessen rondom met name benoemingen van mensen op topposities. Andere bekende boeken van spreker Lidewey van der Sluis zijn ‘Talent is goed, Ambitie is beter’ (2012) en ‘Sporen van Talent’ (2014).

foto: Ed van Rijswijk

Bekijk de lezingen van Lidewey van der Sluis

  Lezingen van spreker Lidewey van der Sluis

  • Talent is goed, ambitie is beter

  • Talentmanagement als veranderinstrument

  • Organisatie 3.0: Talent- en respectvol

  • Ontwerp van Talent- en Risicoprofielen

  • Leiding geven in het onderwijs

  • Het witte vuur: Talentmanagement in de zorgsector

Vrijblijvend informatie over Lidewey van der Sluis

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Lidewey van der Sluis geeft lezingen over de volgende onderwerpen