Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies
spreker Lily Sprangers

Lily Sprangers

Turkijedeskundige

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Lily Sprangers

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Lily

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Lily Sprangers heeft de afgelopen 10 jaar regelmatig lezingen gegeven over Turkije, het EU toetredingsproces, Turkije en de regio, vluchtelingencrisis, Turkije/Islam, democratie, persvrijheid, relatie Turkije, VS/ Rusland, Turkse economie en handelsbetrekkingen.  Dit varierede van kleinschalige bijeenkomsten tot lezingen voor bijeenkomsten met 250 mensen.

Sinds juli 2015 is spreker Lily Sprangers manager van het LeidenAsiaCentre. Dit bij de Universiteit van Leiden ondergebrachte onafhankelijke onderzoekscentrum onderscheidt zich door nauwe samenwerking met een breed scala van maatschappelijke partners in alle fases van onderzoek. Naast het algemene werk als manager richt ze zich vooral op het betrekken van relevante maatschappelijke organisaties bij het onderzoek. Tot eind 2015 combineerde spreker Lily Sprangers dit met de functie van directeur Turkije Instituut.  

Als oprichter van het Turkije-instituut heeft Lily zich ingezet voor verschillende maatschappelijke projecten. Als spreker gaf ze lezingen voor o.a. verschillende ministeries, Tweede Kamer, Haags College, Studium Generale van NL universiteiten, voor hogescholen, Kamer van Koophandels, Vluchtelingenwerk, studie- en studentenverenigingen, beleggingsclubs,  Clingendael, etc. 

Bekijk de lezingen van Lily Sprangers
    • Sterke internationale oriëntatie, verbinding tussen wetenschap, politiek en het publieke debat.

    • Lezingen over Turkije.

Vrijblijvend informatie over Lily Sprangers

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.