Loading content ...

Lisette van putten

Lisette van Putten

Grijsdenken

Spreker Lisette van Putten is een enthousiaste coach, trainer en spreker. Met haar brede interesses, persoonlijke ervaringen en gezonde dosis humor vertelt ze graag over haar concept ‘grijsdenken’, haar kijk op communicatie, samenwerken en presenteren en haar verhaal als slachtoffer van cyberstalking.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Na haar opleidingen in Media Studies (Media&Entertainment Management – hbo en Media&Journalistiek – wo master) heeft spreker Lisette van Putten zich verdiept in het trainings- en coachingsvak door middel van thuisstudies, workshops, trainingen, coachingssessies en meeloopstages. Tijdens deze zoektocht groeide haar liefde voor het vak en zocht ze een concept, waar ze met veel plezier mensen in kon trainen. Vanuit haar eigen frustratie en irritaties over de groeiende stelligheid, ongehoordheid, intolerantie en onbegrip ontwikkelde ze het concept ‘grijsdenken’. Bewust open minded mensen en situaties benaderen. Een training waarmee ze (multidisciplinaire) teams nieuw leven inblaast door effectieve communicatie, betere samenwerking en doelgericht presenteren.

Lisette zorgt voor een verfrissende kijk op bestaande ideeën, een gezellige en interactieve bijeenkomst en speelt goed in op de behoeftes van haar publiek. Dit krijgt ze ook veel terug van deelnemers. ‘Lisette heeft een oprechte en verfrissende houding voor de groep. Ze weet vragen en overpeinzingen vanuit de groep goed te reflecteren.’  ‘Lisette is een duidelijke trainer, die goed aanvoelt wat er in de groep speelt en waar behoefte aan is.’

    Lezingen van spreker Lisette van Putten

    • ‘Grijsdenken’- Bewust open minded mensen en situaties benaderen
    • Communicatie, Samenwerking en doelgericht presenteren
    • Cyberstalking
Gerelateerde sprekers

Lisette van Putten geeft lezingen over de volgende onderwerpen: