Loading content ...

Lucinda Douglas

Lucinda Douglas

Yes You Can Woman - International Empowerment speaker

Als Empowerment spreekster weet Lucinda Douglas mensen te motiveren en inspireren als geen ander! Met haar YES YOU CAN mentaliteit bereikt ze breed publiek. Met haar positieve mindset weet ze veel vrouwen te bereiken. Lucinda deelt haar expertise op dit gebied en praat graag mee over actuele thema’s omtrent de positie van vrouwen wereldwijd.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Lucinda Douglas (1970) is net terug uit Nigeria waar zij sprak aan de Afrikaanse top met als thema: She Speaks. In augustus gaat zij aan de slag bij NPO1 als vast panellid van Nieuws&Co en haar onderwerp is De Vrouw. Impact maken kent geen grenzen bij Lucinda. In 2018 schreef zij haar autobiografie Yes You Can Woman! en haar boodschap is… hoe je omgaat met tegenslag bepaalt je succes!

Met veel humor, directheid en een knipoog spreekt Lucinda. Zij coacht, spreekt, schrijft en dit jaar lanceert zij 2 boeken op Amazon. Haar nominaties, tv-programma, podcasts, buitenlandse optredens staan bol van de energie en positiviteit dankzij haar ongeëvenaarde drive. Lucinda is gast bij Nieuws en Co van NPO/Radio1.

Lucinda is Zuid-Afrikaanse en woont inmiddels 23 jaar in Nederland. Zonder kennis van de Nederlandse taal arriveerde zij hier. Haar motto ‘Yes You Can’ katapulteerde haar vooruit. In 2012 werd zij uitgeroepen tot Top 10 Salesleader van Nederland en in 2013 schreef zij haar managementboek ‘Sales Is Sexy’. Zij heeft een aanstekelijke charme en weet hoe zij mensen kan inspireren om het onmogelijke mogelijk te maken.

In 2012 werd spreker Lucinda Douglas commercieel directeur van een internationale organisatie. “Vrouwen zijn gemaakt voor het politieke spel. Vrouwen vinden zichzelf vaak niet goed genoeg, vragen zich af of ze een boodschap hebben en willen weten wie op hen zit te wachten. Ik leer vrouwen hoe ze dit gevoel in hun voordeel kunnen omzetten en voor hen laten werken. Kwestie van mindset. Want vrouwen zijn zeker anders dan mannen.” In 2016 werd Lucinda genomineerd voor de Etnisch Zakenvrouw van het Jaar Aanmoedigingsprijs, door VIVA 400 uitgeroepen tot een van de meest inspirerende vrouwen van Nederland en staat op podia bij PricewaterhouseCoopers, United Parcel Services International (UPS), Samsung, Harman Kardon , EY, Defensie en Universiteiten door Europa. Haar verhaal ‘Yes You Can Woman’ is krachtig en zet je direct aan het denken. Veel humor en vooral herkenbaar.

Het delen van haar positieve mindset heeft al duizenden levens veranderd. “Ik ben heel praktisch en deel graag mijn kijk op het leven! Ik houd mijn inspiratie-lezingen in het Nederlands en dankzij mij Engelstalige opvoeding kan ik de boodschap ook in perfect Engels afleveren.” Op haar karakteristieke en spontane manier inspireert en creëert Lucinda een positieve mindset die u verder helpt in de sales! Spreker Lucinda Douglas verzorgt lezingen zowel in het Nederland als Engels.

Lees het interview van UN met Lucinda Douglas!

  Lezing van spreker Lucinda Douglas

  Empowerment sessie: YES YOU CAN!

  •  Dat wat je wilt, is binnen handbereik. Met de juiste mindset, inzet en de manier waarop jij jouw boodschap communiceert, kan jij de wereld veroveren. Empowerment is het sleutelwoord! Als onderneemster en als vrouw laat spreker Lucinda Douglas de wereld zien wie ze is en wat ze doet. Lucinda laat jou zien hoe je de beste versie van jezelf kan zijn! Ongeacht of je in een organisatie werkt of dat je onderneemster bent.
  • Lucinda spreekt over de ‘Yes You Can’ mentaliteit. Er is niemand zoals jou! Als je maar wilt, is er niets wat jij niet kan. Ze heeft ze haar eigen Tv show! In ‘Yes you can, woman’ gaat Lucinda in gesprek met vrouwen met een inspirerend verhaal.

   

  Leer empowerment spreker Lucinda Douglas nog beter kennen in dit filmpje!

Lees hier over de ervaringen van andere klanten

Load more...

Gerelateerde sprekers

Lucinda Douglas geeft lezingen over de volgende onderwerpen: