Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

"Bevlogen empowerment spreker met inspiratievolle lezingen"

Spreker Lucinda Douglas

Lucinda Douglas

Yes You Can Woman & International Empowerment speaker

Tarieven en beschikbaarheid

5 van de 5 sterren

Iedereen heeft gisteravond wel iets van zichzelf herkend in het verhaal van Lucinda. Met haar enthousiasme heeft ze de toon voor de 'vibe' van de hele avond gezet.

MKB Montferland Bekijk alle referenties

Bevlogen, Enthousiast en vol energie

 • Lucinda Douglas straalt enorm veel bevlogenheid en enthousiasme uit. Een spreker die uw publiek weet te overtuigen en de juiste energie voor een “yes you can” mentaliteit overbrengt.
 • Lucinda’s lezingen zijn gebaseerd op haar persoonlijke ervaringen. Ze vertelt openhartig over haar ervaringen en weet hierdoor echt verbinding te maken met haar publiek.
 • De ruime ervaring van Lucinda als spreker zorgt gegarandeerd voor een professionele presentatie en een succesvol evenement
Lucinda Douglas

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Lucinda

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

References icon

Referenties

Interviews icon

Artikelen

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Bevlogen empowerment spreker met inspiratievolle lezingen

Als motivational spreekster weet Lucinda Douglas mensen te motiveren en inspireren als geen ander! Zij is helder, humoristisch en scherp. Krachtig als zij is, spreekt zij over marketing, sales en personal branding. In Nederland maar ook in de rest van de wereld spreekt zij over hoe je doelen kan bereiken door jezelf als tool in te zetten.

Bevlogen, Enthousiast en vol energie

 • Lucinda Douglas straalt enorm veel bevlogenheid en enthousiasme uit. Een spreker die uw publiek weet te overtuigen en de juiste energie voor een “yes you can” mentaliteit overbrengt.
 • Lucinda’s lezingen zijn gebaseerd op haar persoonlijke ervaringen. Ze vertelt openhartig over haar ervaringen en weet hierdoor echt verbinding te maken met haar publiek.
 • De ruime ervaring van Lucinda als spreker zorgt gegarandeerd voor een professionele presentatie en een succesvol evenement

Tegenslag & Succes

Spreker Lucinda Douglas is net terug uit Nigeria waar zij sprak aan de Afrikaanse Top met als thema: ‘She Speaks’. De vraag die haar werd gesteld is, hoe kunnen wij personal branding inzetten om impact te maken? Impact maken kent geen grenzen bij Lucinda. In 2018 schreef zij haar autobiografie ‘Yes You Can Woman!’ en haar boodschap is ‘Hoe je omgaat met tegenslag bepaalt je succes!’ In november 2018 lanceerde zij haar boek ‘The only 21 stories you will ever need to be successful in life and business’ en in 2019 verschijnt haar nieuwe boek: ‘21 ways to sell!’

Met veel humor, directheid en een knipoog spreekt Lucinda. Zij is sparring partner, mentor en geeft advies aan vrouwen om impact te maken op het werk. Haar nominaties, tv-programma, podcasts en buitenlandse optredens staan bol van de energie en punitiviteit dankzij haar ongeëvenaarde drive. Lucinda is gast bij Nieuws&Co van NPO/Radio1.

Yes You Can!

Lucinda is Zuid-Afrikaanse – geboren en opgegroeid tijdens de apartheid – en woont 25 jaar in Nederland. Zonder kennis van de Nederlandse taal arriveerde zij hier. Haar motto ‘Yes You Can’ katapulteerde haar vooruit. In 2012 werd zij uitgeroepen tot Top 10 Salesleader van Nederland en in 2013 schreef zij haar managementboek ‘Sales Is Sexy’. Zij heeft een aanstekelijke charme en weet hoe zij mensen kan inspireren om het onmogelijke mogelijk te maken. In 2012 werd spreker Lucinda Douglas commercieel directeur van een internationale organisatie en in 2016 werd zij genomineerd voor de Etnisch Zakenvrouw van het Jaar  aanmoedigingsprijs en werd door VIVA 400 uitgeroepen tot een van de meest inspirerende vrouwen van Nederland. Lucinda staat op de podia bij PricewaterhouseCoopers, United Parcel Services International (UPS), Samsung, Harman Kardon, EY, Defensie en universiteiten door Europa. Haar levensverhaal ‘Yes You Can Woman!’ is krachtig en zet je direct aan het denken, met een flinke dosis humor en herkenbaarheid.

Het delen van haar positieve mindset heeft al duizenden levens veranderd. “Ik ben heel praktisch en deel mijn kijk op het leven! Ik houd mijn inspiratie-lezingen in het Nederlands en dankzij mij Engelstalige opvoeding kan ik de boodschap ook in perfect Engels afleveren.” Op haar karakteristieke en spontane manier inspireert en creëert Lucinda een positieve mindset die je verder helpt in de sales, marketing en branding. Spreker Lucinda Douglas verzorgt lezingen zowel in het Nederland als Engels.

Bekijk de lezingen van Lucinda Douglas
Lezing van spreker Lucinda Douglas

Empowerment sessie: YES YOU CAN!

 • Dat wat je wilt, is binnen handbereik. Met de juiste mindset, inzet en de manier waarop jij jouw boodschap communiceert, kan jij de wereld veroveren. Empowerment is het sleutelwoord! Als onderneemster en als vrouw laat spreker Lucinda Douglas de wereld zien wie ze is en wat ze doet. Lucinda laat jou zien hoe je de beste versie van jezelf kan zijn! Ongeacht of je in een organisatie werkt of dat je onderneemster bent.
 • Lucinda spreekt over de ‘Yes You Can’ mentaliteit. Er is niemand zoals jou! Als je maar wilt, is er niets wat jij niet kan. Ze heeft ze haar eigen Tv show! In ‘Yes you can, woman’ gaat Lucinda in gesprek met vrouwen met een inspirerend verhaal.  Lees over het boek ‘Yes you can woman!’ 
Lezing van spreker Lucinda Douglas

Personal Branding: Sales is wie jij bent

 • Sales gaat steeds meer om wie jij bent en steeds minder om wat je verkoopt. De klant vind het belangrijk om zaken te doen met een fijn bedrijf. Wat straalt jouw bedrijf of organisatie uit?
  Met jouw houding en attitude zorg jij voor onderscheidende impact. Leer hoe je jouw persoonlijkheid in kan zetten tijdens jouw dagelijkse werkzaamheden. Een sessie waarin bewustwording centraal staat. Succes, dat ben jezelf! Lucinda maakt deelnemers bewust van hun persoonlijke kracht, zorgt voor meer zelfvertrouwen en lef! De sessie zit vol met praktische  tips over personal branding en sales.
 • Als startende ondernemer zorgen voor meer zichtbaarheid? Lucinda laat zien hoe je door middel van personal branding je eigen product of service op de markt kan zetten.
Video van Lucinda Douglas

Lucinda spreekt in Weert

Video van Lucinda Douglas

Maak kennis met Empowerment spreker Lucinda Douglas

Bekijk de lezingen van Lucinda Douglas

Referenties

Iedereen heeft gisteravond wel iets van zichzelf herkend in het verhaal van Lucinda. Met haar enthousiasme heeft ze de toon voor de 'vibe' van de hele avond gezet.

Karin Van Der Velden

Lucinda gaf een heel bevlogen inleiding over vrouwen op de werkvloer die perfect aansloot op de film "Hidden Figures" de we daarna laten zien: vrouwen moeten elkaar helpen!

UWV

Nav een vooroverleg speelde Lucinda mooi in op de ons aangegeven thema's. Ze is heel enthousiast en brengt dit ook op een leuke en inspirerende manier over op de groep.

Debbievan Erven, Rabobank

22.09.2019

Lucinda vertelt over haar boek "Yes you can woman"

Het boek’Yes you can woman’ is een openhartige autobiografie over Lucinda’s ervaringen tijdens de apartheid en de weg naar succes. Een verhaal waarin kracht en empowerment centraal staan. Wij vragen haar alvast wat meer over het boek.

Het boek is een openhartige autobiografie. Wat deed jou besluiten dit persoonlijke verhaal publiek te delen?
Zeer openhartig! Ik coach en spreek en wat ik opmerk is dat veel vrouwen niet in staat zijn om licht door het leven te gaan. De onzichtbare bagage weegt toch zwaarder dan men denkt. Mij is tijdens de apartheid onrecht aangedaan – ingeschaald worden op grond van je huidskleur – maar ik ben in staat om een eigen verantwoordelijkheid te nemen; ‘get my act together’ en niet verzanden in vaagheden. Ik heb weinig nodig om mezelf op de rit te krijgen. Vaak luister ik en nu besloot ik om te vertellen dat ellende je kan overkomen maar hoe je ermee omgaat, dat maakt je tot wie je bent en wie je wilt zijn.

De cover van het boek maakt het meteen duidelijk; jij hebt behoorlijk wat meegemaakt. Toch heb je een positieve draai aan jou leven weten te geven, sterker nog: Je staat bekend als internationaal empowerment vrouw. Wat is je geheim?
Wow, dat is een goede. Geen geheimen! Ik heb altijd goed gekeken naar en gereflecteerd over wat ik meemaakte – ellende in mijn geval. In het ideale geval trek je hier lessen uit en doe je iets – hopelijk positiefs – met die kennis. Dan kun je ook een dankbare houding aannemen.

Deze autobiografie is een nieuwe ervaring voor mij en wat mooi dat ik andere vrouwen hiermee kan helpen. Ik ben ook weer klaar voor een volgende stap. Nogmaals, zie lessen in het leven niet als negatief, in tegendeel. Als je in staat bent om zo te kijken, ga je de dingen anders zien. Een onderdeel van het geheim zou zijn; ik heb geen rechten alleen de plicht om wat te maken van mijn leven. Zo ben ik geen slachtoffer.

Het overkoepelende thema van je boek is ‘Empowerment’. Wat betekent dit voor jou?
Jij bent hier om een toevoeging te zijn voor iedereen en jezelf dus doe dat wat je het beste kan. Leef je droom. En ongeacht welke ballen het leven naar je toe gooit, er is altijd een weg uit. Je moet het alleen niet zien als een aanval maar als een aanmoediging.  En houd op met klagen, dat heeft nog nooit een probleem opgelost.

De manier waarop je omgaat met tegenslag is bepalend voor jouw succes” schrijf je in je boek. Iedereen heeft met tegenslag te maken. Wat was jouw meest belangrijke levensles?
De bordjes in het leven zijn zo verhangen! Vandaag ben je iemand en morgen niet meer. Dan komt het leven wel erg hard aan maar als je altijd respect hebt, oordeelloos door het leven gaat en van mensen houden om wie ze zijn en niet om wat ze doen, maakt dit het verschil. Het leven lacht je dan toe. Toen ik mijn leven begon in Nederland sprak ik geen woord Nederlands maar ik wilde het heel snel leren en dat is ook gelukt. Reken maar dat ik niet oordeel over mensen die de taal nog niet machtig zijn maar ik moedig ze aan omwille  hun zelfbeeld & zelfvertrouwen dat ze het snel leren.

 Voor welk publiek zijn jouw lezingen over empowerment het meest geschikt?
Voor mensen die hun dromen willen leven. Voor vrouwen die een schop onder de kont nodig hebben en voor mensen die het prettig vinden om te weten hoe je van niets iets kunnen maken als het gaat om het leven. Ik ben een cheerleader en dus ga ik je naar het next level begeleiden. Oh jee… nu ben ik echt een vrouw! Ik ben er voor vrouwen in grote organisaties die de top van hun kunnen willen bereiken maar niet weten wat dat is. Ik ben er voor ondernemers en mensen die het verschil willen maken en ‘against all odds’ door willen omdat je altijd meer kan dan je denkt.

Bekijk de lezingen van Lucinda Douglas

Wilt u de deelnemers verrassen met een boek van Lucinda Douglas na een lezing? Vraag ons naar de mogelijkheden of bestel direct één of meerdere exemplaren door op de ‘Bestel dit boek’ link te klikken.

LEFWIJF - 50 Vrouwen, 50 Verhalen

Het heft in eigen handen nemen wanneer de situatie erom vraagt. Kunnen we dat? De 50 vrouwen van LEFWIJF vertellen hoe het voelt als het erop aankomt. En wat je kunt bereiken door tegenslag om te zetten in actie. Hun lefmoment, hun moment van overwinning. Van de burlesque danseres, de vrouw die de Yukon per sup bedwingt, de psychologe en de vrouw die waterputten slaat in Kenia tot de voorgangster, de zomerhuisjesontwerpster, de strafrechtadvocate en alle anderen. Wat verenigt deze vrouwen?

Bestel dit boek

Zo hoor je altijd JA!

Er is maar één antwoord dat telt: JA. JA beslist, JA telt. Maar hoe krijg je een JA? Hoe beïnvloed je jouw gesprekspartner of opdrachtgever dat zij of hij JA zegt tegen jouw voorstel? Kortom, hoe maak je het leven voor jezelf een stuk relaxter? Zo hoor je altijd JA! biedt praktische handvatten die leiden naar JA. En nog meer. Want de op luchtige toon beschreven tips, tricks, voorbeelden en universele principes laten zien dat JA horen een mindset en zelfs een lifestyle is.

Bestel dit boek

Smart & Savvy Leadership - Every woman has to play her own game

Smart & Savvy Leadership is, in its own right, a how-to book that advises women how to overcome “male behaviour business style” and get ahead in organizations. It also caters for the independent female entrepreneur because typical male traits pop up anywhere.

Bestel dit boek

The only 21 stories you will ever need to be successful in life & business - From hardship to a purposeful life: how to be the best version of yourself

The Only 21 Stories You Will Ever Need to Be Successful in Life & Business is the initiative of Lucinda Douglas. Lucinda is author, speaker and personality and lives in Europe. She advises firms and governments on female empowerment.

Bestel dit boek

Yes You Can Woman! - Hoe je omgaat met tegenslag bepaalt je succes

Het verhaal van Lucinda is een meeslepend verhaal waarin zij aantoont dat er altijd kansen zijn en dat het leven gevierd mag worden. Een must-read voor iedere vrouw die haar droom wil leven ongeacht haar verleden.

Bestel dit boek

Sales is sexy - Tips en inspiratie voor vrouwen die meer willen verkopen

Lucinda Douglas van Clients for Clients en Jan-Willem Seip van Vendicum hebben jarenlange ervaring met het trainen en begeleiden van verkopers, ondernemers en professionals. Samen hebben ze duizenden vrouwen geholpen om succesvoller te verkopen.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Lucinda Douglas

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884
Lucinda Douglas
Lucinda Douglas

5 van de 5 sterren

Iedereen heeft gisteravond wel iets van zichzelf herkend in het verhaal van Lucinda. Met haar enthousiasme heeft ze de toon voor de 'vibe' van de hele avond gezet.

MKB Montferland Bekijk alle referenties

Lucinda Douglas geeft lezingen over de volgende onderwerpen