Loading content ...

Lucinda Douglas

Lucinda Douglas

Yes You Can Woman - International Empowerment speaker

Als Empowerment spreekster weet Lucinda Douglas mensen te motiveren en inspireren als geen ander! Met haar YES YOU CAN mentaliteit bereikt ze breed publiek. Haar positieve mindset speelt een belangrijke rol voor het succes in de sales, een onderwerp waar Lucinda graag over vertelt. Ze weet veel over de kracht van de vrouwelijke verkoper en geeft handige tips.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Spreker Lucinda Douglas (1970) is momenteel de meest gevraagde empowerment spreekster! Empowerment kent geen grenzen bij Lucinda. In 2016 had zij haar eigen tv-programma ‘Yes You Can Woman’ en in 2017 werd zij geïnterviewd door de Verenigde Naties/UN Woman voor haar outstanding visie. Nu spreekt, coacht en helpt zij vrouwen om de top van hun kunnen te bereiken. Op het podium weet zij hoe je mannen en vrouwen dat Yes You Can-gevoel moet geven. 

Lucinda is Zuid-Afrikaanse en woont inmiddels 23 jaar in Nederland. Zonder kennis van de Nederlandse taal arriveerde zij hier. Haar motto ‘Yes You Can’ katapulteerde haar vooruit. In 2012 werd zij uitgeroepen tot Top 10 Salesleader van Nederland en in 2013 schreef zij haar managementboek ‘Sales Is Sexy’. Zij heeft een aanstekelijke charme en weet hoe zij mensen kan inspireren om het onmogelijke mogelijk te maken.

In 2012 werd Lucinda Douglas commercieel directeur van een internationale organisatie. “Vrouwen zijn gemaakt voor het politieke spel. Vrouwen vinden zichzelf vaak niet goed genoeg, vragen zich af of ze een boodschap hebben en willen weten wie op hen zit te wachten. Ik leer vrouwen hoe ze dit gevoel in hun voordeel kunnen omzetten en voor hen laten werken. Kwestie van mindset. Want vrouwen zijn zeker anders dan mannen.” In 2016 werd Lucinda genomineerd voor de Etnisch Zakenvrouw van het Jaar Aanmoedigingsprijs, door VIVA 400 uitgeroepen tot een van de meest inspirerende vrouwen van Nederland en staat op podia bij PricewaterhouseCoopers, United Parcel Services International (UPS), Samsung, Harman Kardon en EY. Haar verhaal ‘Yes You Can Woman’ is krachtig en zet je direct aan het denken. Veel humor en vooral herkenbaar.

Het delen van haar positieve mindset heeft al duizenden levens veranderd. “Ik ben heel praktisch en deel graag mijn kijk op het leven! Ik houd mijn inspiratie-lezingen in het Nederlands en dankzij mij Engelstalige opvoeding kan ik de boodschap ook in perfect Engels afleveren.” Op haar karakteristieke en spontane manier inspireert en creëert Lucinda een positieve mindset die u verder helpt in de sales! Spreker Lucinda Douglas verzorgt lezingen zowel in het Nederland als Engels.

In haar openhartige autobiografie  ‘Yes you can woman!’ vertelt spreker Lucinda Douglas over haar ervaringen tijdens de apartheid en haar persoonlijke levenslessen. Een verhaal waarin kracht en empowerment centraal staan.

Lees het interview van UN met Lucinda Douglas!

  YES YOU CAN!

   

  Dat wat je wilt, is binnen handbereik. Met de juiste mindset, inzet en de manier waarop jij jouw boodschap communiceert, kan jij de wereld veroveren. Empowerment is het sleutelwoord! Als onderneemster en als vrouw laat Lucinda de wereld zien wie ze is en wat ze doet.  Lucinda laat jou zien hoe je de beste versie van jezelf kan zijn! Ongeacht of je in een organisatie werkt of dat je onderneemster bent. Lucinda spreekt over de ‘Yes You Can’ mentaliteit. Er is niemand zoals jou! Als je maar wilt, is er niets wat jij niet kan. Ze heeft ze haar eigen Tv show! In ‘Yes you can, woman’ gaat Lucinda in gesprek met vrouwen met een inspirerend verhaal.

  Leer empowerment spreker Lucinda Douglas nog beter kennen in dit filmpje!

   

Lees hier over de ervaringen van andere klanten

Load more...

Gerelateerde sprekers

Lucinda Douglas geeft lezingen over de volgende onderwerpen: