Loading content ...

Lucinda Douglas

Lucinda Douglas

Yes You Can Woman - International Empowerment speaker

Als Empowerment spreekster weet Lucinda Douglas mensen te motiveren en inspireren als geen ander! Met haar YES YOU CAN mentaliteit bereikt ze breed publiek. Met haar positieve mindset weet ze veel vrouwen te bereiken. Lucinda deelt haar expertise op dit gebied en praat graag mee over actuele thema’s omtrent de positie van vrouwen wereldwijd.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als motivational spreekster weet Lucinda Douglas mensen te motiveren en inspireren als geen ander! Zij is helder, humoristisch en scherp. Krachtig als zij is, spreekt zij over marketing, sales en personal branding. In Nederland maar ook in de rest van de wereld spreekt zij over hoe je doelen kan bereiken door jezelf als tool in te zetten.

Tegenslag & Succes
Lucinda Douglas (1970) is net terug uit Nigeria waar zij sprak aan de Afrikaanse Top met als thema: ‘She Speaks’. De vraag die haar werd gesteld is, hoe kunnen wij personal branding inzetten om impact te maken? Impact maken kent geen grenzen bij Lucinda. In 2018 schreef zij haar autobiografie ‘Yes You Can Woman!’ en haar boodschap is ‘Hoe je omgaat met tegenslag bepaalt je succes!’ In november 2018 lanceerde zij haar boek ‘The only 21 stories you will ever need to be successful in life and business’ en in 2019 verschijnt haar nieuwe boek: ‘21 ways to sell!’

Met veel humor, directheid en een knipoog spreekt Lucinda. Zij is sparring partner, mentor en geeft advies aan vrouwen om impact te maken op het werk. Haar nominaties, tv-programma, podcasts en buitenlandse optredens staan bol van de energie en punitiviteit dankzij haar ongeëvenaarde drive. Lucinda is gast bij Nieuws&Co van NPO/Radio1.

Yes You Can!
Lucinda is Zuid-Afrikaanse – geboren en opgegroeid tijdens de apartheid – en woont 25 jaar in Nederland. Zonder kennis van de Nederlandse taal arriveerde zij hier. Haar motto ‘Yes You Can’ katapulteerde haar vooruit. In 2012 werd zij uitgeroepen tot Top 10 Salesleader van Nederland en in 2013 schreef zij haar managementboek ‘Sales Is Sexy’. Zij heeft een aanstekelijke charme en weet hoe zij mensen kan inspireren om het onmogelijke mogelijk te maken. In 2012 werd spreker Lucinda Douglas commercieel directeur van een internationale organisatie en in 2016 werd zij genomineerd voor de Etnisch Zakenvrouw van het Jaar  aanmoedigingsprijs en werd door VIVA 400 uitgeroepen tot een van de meest inspirerende vrouwen van Nederland. Lucinda staat op de podia bij PricewaterhouseCoopers, United Parcel Services International (UPS), Samsung, Harman Kardon, EY, Defensie en universiteiten door Europa. Haar levensverhaal ‘Yes You Can Woman!’ is krachtig en zet je direct aan het denken, met een flinke dosis humor en herkenbaarheid.

Het delen van haar positieve mindset heeft al duizenden levens veranderd. “Ik ben heel praktisch en deel mijn kijk op het leven! Ik houd mijn inspiratie-lezingen in het Nederlands en dankzij mij Engelstalige opvoeding kan ik de boodschap ook in perfect Engels afleveren.” Op haar karakteristieke en spontane manier inspireert en creëert Lucinda een positieve mindset die je verder helpt in de sales, marketing en branding. Spreker Lucinda Douglas verzorgt lezingen zowel in het Nederland als Engels.

Lees het interview van UN met Lucinda Douglas!

   

  Lezing van spreker Lucinda Douglas

  Empowerment sessie: YES YOU CAN!

  •  Dat wat je wilt, is binnen handbereik. Met de juiste mindset, inzet en de manier waarop jij jouw boodschap communiceert, kan jij de wereld veroveren. Empowerment is het sleutelwoord! Als onderneemster en als vrouw laat spreker Lucinda Douglas de wereld zien wie ze is en wat ze doet. Lucinda laat jou zien hoe je de beste versie van jezelf kan zijn! Ongeacht of je in een organisatie werkt of dat je onderneemster bent.
  • Lucinda spreekt over de ‘Yes You Can’ mentaliteit. Er is niemand zoals jou! Als je maar wilt, is er niets wat jij niet kan. Ze heeft ze haar eigen Tv show! In ‘Yes you can, woman’ gaat Lucinda in gesprek met vrouwen met een inspirerend verhaal.  Lees over het boek ‘Yes you can woman!’ 

   

  Lezing van spreker Lucinda Douglas

  Personal Branding: Sales is wie jij bent

  • Sales gaat steeds meer om wie jij bent en steeds minder om wat je verkoopt. De klant vind het belangrijk om zaken te doen met een fijn bedrijf. Wat straalt jouw bedrijf of organisatie uit?
   Met jouw houding en attitude zorg jij voor onderscheidende impact. Leer hoe je jouw persoonlijkheid in kan zetten tijdens jouw dagelijkse werkzaamheden. Een sessie waarin bewustwording centraal staat. Succes, dat ben jezelf! Lucinda maakt deelnemers bewust van hun persoonlijke kracht, zorgt voor meer zelfvertrouwen en lef! De sessie zit vol met praktische  tips over personal branding en sales.
  • Als startende ondernemer zorgen voor meer zichtbaarheid? Lucinda laat zien hoe je door middel van personal branding je eigen product of service op de markt kan zetten.
Lees hier over de ervaringen van andere klanten

Load more...

Gerelateerde sprekers

Lucinda Douglas geeft lezingen over de volgende onderwerpen: