Loading content ...

Lykle de Vries

Lykle de Vries

Blockchain Realisten: Blockchain en cryptocurrency

Samen met Ronald Mulder vormt spreker Lykle de Vries het duo “de Blockchain Realisten”. De naam zegt veel over zijn benadering van het onderwerp; de lezingen van Lykle zitten vol met goed onderbouwde toepassingen en mogelijkheden op gebied van Blockchain Technologie.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lezingen van spreker Lykle de Vries over Blockchain:

 • Lykle is en energieke spreker die in heldere bewoordingen complex technologische principes kan uitleggen!
 • Hij is zeer goed op de hoogte van zowel de zin als de onzin van Blockchain Technologie, een échte Blockchain Realist.

Er zijn niet veel sprekers over Blockchain en cryptocurrencies in Nederland die er al zo vroeg bij waren als Lykle. In 2014 co-creëerde hij een populaire uitlegvideo over Blockchain: Bitcoin Properly. Deze video wordt nog steeds veel gebruikt en heeft in verschillende talen meer dan 1 miljoen plays verzameld. Sindsdien geeft Lykle regelmatig lezingen over Blockchain en Cryptocurrency.

Lykle studeerde Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft en werkte tien jaar als ontwerper en projectleider. Hij hoort bij de digitale voorhoede van Nederland, is de uitvinder van de Twitterfountain en gaf al in 2005 workshops en lezingen over Web2.0 en Social Media. Hij heeft een brede interesse en het vermogen om de impact van technologie op de samenleving helder te verwoorden.

Spreker Lykle de Vries verzorgt lezingen en workshops over Blockchain. Dit doet hij zowel alleen als samen met Ronald Mulder.

  Lykle de Vries: “Hoe we met Blockchain de wereld anders kunnen laten werken”

   

  Spreker Lykle de vries

  Blockchain voor jouw organisatie

  • Wat kan je precies met Blockchain bereiken? ..en waar is Blockchain niet voor bedoeld? Tijdens een inspirerende sessie vertelt spreker Lykle de Vries welke waarde Blockchain voor jullie bedrijf of organisatie kan hebben.

   

  Spreker Lykle de vries

  Veranderingen op technologisch gebied

  • Spreker Lykle de Vries neemt ons mee door de veranderingen op technologisch gebied. Hij kijkt met ons terug én vooruit. Hoe gaan mensen op met veranderingen op zich heen? Welke trends staan er op ons te wachten? Een uiteenlopende sessie over de exponentiële veranderingen op technologisch gebied.
Gerelateerde sprekers

Lykle de Vries geeft lezingen over de volgende onderwerpen: