Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies
Maarten van der Boon

Maarten van der Boon

Innovatie in techniek

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Maarten van der Boon

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Maarten

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker en ondernemer Maarten van der Boon helpt technische bedrijven te verbeteren in (organisatie)strategie, innovatie en communicatie. Met een achtergrond als manager business development en innovatie heeft Maarten ruime ervaring opgedaan in de technische branche. Een branche waarin hij ook lange tijd actief is geweest in marketing en communicatie. Daarnaast heeft hij verschillende bestuursfuncties vervuld in branche- en maatschappelijke non-profit organisaties.

Regelmatig geeft Maarten gastcollege aan verschillende HBO’s op gebied van zorginnovatie, e-health, communicatie – of bedrijfskundige onderwerpen. Maarten is gecertificeerd facilitator in de LEGO® SERIOUS PLAY® Methode. Een methode die hij op verzoek ook graag inzet tijdens zijn lezingen en presentaties.

In de elektrotechniek en ICT heeft hij een gedegen kennis opgedaan op het kruisgebied van techniek, marketing en communicatie in de markten wonen, werken, zorg en (maak)industrie. Met zijn bedrevenheid in de technische sector, praat spreker Maarten van der Boon graag met u over het kruispunt van mens en techniek, communicatie/marketing en marktthema’s. Techniek is aanwezig in alle delen van onze samenleving. ‘Mens en techniek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden’, is het standpunt van Maarten. Hoe kunt u als bedrijf hier aan bijdragen en hoe geeft u techniek de juiste waardering? Ook vanuit het perspectief van marketing en communicatie is techniek zeer interessant om naar te kijken.

Maarten gaat met u in gesprek  vanuit zijn motto: samenwerken is versterken. De organisatie en haar drijfveren zijn de centrale gedachten om samen verder te werken aan een productieve toekomst. Onderwerpen waar Maarten van der Boon graag over spreekt zijn onder andere: Zorgtechnologie, Mens & techniek, Domotica (in woon- en zorgomgeving), Branche en verdienmodellen, Communicatie & marketing, Organisatie & social media etc.

Bekijk de lezingen van Maarten van der Boon

  Dagvoorzitter

  Als dagvoorzitter is spreker Maarten van der Boon  zeer bekwaam om bij uw congres met technische onderwerpen de connectie te kunnen maken met verschillende sprekers en het publiek. De brede achtergrond van Maarten en zijn communicatie vaardigheden maakt hem meer dan geschikt om gevarieerde achtergronden goed met elkaar te laten combineren. Hij ziet de dagvoorzitter – en daarmee zijn taak – als de persoon om u te helpen uw evenement een succes te laten maken, door samen te kijken hoe de verschillende onderdelen in elkaar steken en op welke manier het doel het beste bereikt wordt door zowel deelnemers als organisatie.

  Lezingen van spreker Maarten van der Boon

  • Mens, gedrag en techniek
  • Innovatief ondernemen
  • De (klant)waarde van proposities
  • Communicatie en marketing in de techniek
  • Van (aan)schouwen naar bouwen – over de visuele kracht van de LEGO® SERIOUS PLAY® Methode
  • Wonen zonder zorgen met handige technologie – over welzijn, levensloopbestendig wonen en langer zelfstandig thuis
  • The next generation of domotica – over systeemintegratie, standaarden, structuur, cultuur en processen in de woon-, utiliteits- en zorgomgeving
  • Kantelingen in de markt van installatietechniek – over nieuwe verdienmodellen in de installatiesector
  • Zorgtechnologie: geen excel-sheet of gadget-hemel – over de integratie van zorgfuncties, zorgdiensten en zorgsituatie
Vrijblijvend informatie over Maarten van der Boon

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Maarten van der Boon geeft lezingen over de volgende onderwerpen