Loading content ...

Maarten van der Boon

Maarten van der Boon

Innovatie in techniek

Spreker Maarten van der Boon kijkt vanuit het kruispunt technologie, communicatie en marktthema’s graag naar ontwikkelingen. Zijn visie is dat mens en techniek daarin onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Als spreker en dagvoorzitter weet hij elk evenement dankzij zijn passie en enthousiasme tot een succes te brengen.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker en ondernemer Maarten van der Boon helpt technische bedrijven te verbeteren in (organisatie)strategie, innovatie en communicatie. Met een achtergrond als manager business development en innovatie heeft Maarten ruime ervaring opgedaan in de technische branche. Een branche waarin hij ook lange tijd actief is geweest in marketing en communicatie. Daarnaast heeft hij verschillende bestuursfuncties vervuld in branche- en maatschappelijke non-profit organisaties.

Regelmatig geeft Maarten gastcollege aan verschillende HBO’s op gebied van zorginnovatie, e-health, communicatie – of bedrijfskundige onderwerpen. Maarten is gecertificeerd facilitator in de LEGO® SERIOUS PLAY® Methode. Een methode die hij op verzoek ook graag inzet tijdens zijn lezingen en presentaties.

In de elektrotechniek en ICT heeft hij een gedegen kennis opgedaan op het kruisgebied van techniek, marketing en communicatie in de markten wonen, werken, zorg en (maak)industrie. Met zijn bedrevenheid in de technische sector, praat spreker Maarten van der Boon graag met u over het kruispunt van mens en techniek, communicatie/marketing en marktthema’s. Techniek is aanwezig in alle delen van onze samenleving. ‘Mens en techniek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden’, is het standpunt van Maarten. Hoe kunt u als bedrijf hier aan bijdragen en hoe geeft u techniek de juiste waardering? Ook vanuit het perspectief van marketing en communicatie is techniek zeer interessant om naar te kijken.

Maarten gaat met u in gesprek  vanuit zijn motto: samenwerken is versterken. De organisatie en haar drijfveren zijn de centrale gedachten om samen verder te werken aan een productieve toekomst. Onderwerpen waar Maarten van der Boon graag over spreekt zijn onder andere: Zorgtechnologie, Mens & techniek, Domotica (in woon- en zorgomgeving), Branche en verdienmodellen, Communicatie & marketing, Organisatie & social media etc.

  Dagvoorzitter

  Als dagvoorzitter is spreker Maarten van der Boon  zeer bekwaam om bij uw congres met technische onderwerpen de connectie te kunnen maken met verschillende sprekers en het publiek. De brede achtergrond van Maarten en zijn communicatie vaardigheden maakt hem meer dan geschikt om gevarieerde achtergronden goed met elkaar te laten combineren. Hij ziet de dagvoorzitter – en daarmee zijn taak – als de persoon om u te helpen uw evenement een succes te laten maken, door samen te kijken hoe de verschillende onderdelen in elkaar steken en op welke manier het doel het beste bereikt wordt door zowel deelnemers als organisatie.

  Lezingen van spreker Maarten van der Boon

  • Mens, gedrag en techniek
  • Innovatief ondernemen
  • De (klant)waarde van proposities
  • Communicatie en marketing in de techniek
  • Van (aan)schouwen naar bouwen – over de visuele kracht van de LEGO® SERIOUS PLAY® Methode
  • Wonen zonder zorgen met handige technologie – over welzijn, levensloopbestendig wonen en langer zelfstandig thuis
  • The next generation of domotica – over systeemintegratie, standaarden, structuur, cultuur en processen in de woon-, utiliteits- en zorgomgeving
  • Kantelingen in de markt van installatietechniek – over nieuwe verdienmodellen in de installatiesector
  • Zorgtechnologie: geen excel-sheet of gadget-hemel – over de integratie van zorgfuncties, zorgdiensten en zorgsituatie
Gerelateerde sprekers

Maarten van der Boon geeft lezingen over de volgende onderwerpen: