Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Manon Bongers

Manon Bongers

Management van Mensen

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Manon Bongers

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Manon

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Sinds 2006 is spreker Manon Bongers directeur en eigenaar van Bongers & Partners, een succesvol bedrijf gespecialiseerd in ‘management van mensen’. Manon is internationaal erkend opleider en supervisor in de Transactionele Analyse (TA), en studeert momenteel aan de Middlesex University in Londen om haar master in de TA te behalen. Ze is geregistreerd bij het Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociale therapeuten en Agogen (NVPA). Manon is auteur van ‘Psychologie voor managers’ (2011) en ‘Dealen met je baas’ (2014).

Manon Bongers ontwikkelt en verzorgt opleidingen, trainingen en masterclasses voor zowel leidinggevenden als medewerkers. Dit doet ze op basis van beproefde psychologische theorieën en methodieken. Vanuit haar psychologieachtergrond en ruime praktijkervaring schudt ze je wakker en maakt ze je bewust van ingesleten gedragspatronen. Haar theaterachtergrond komt goed van pas tijdens haar lezingen, waarin Manon persoonlijkheidstypen uitbeeldt. Op deze manier geeft spreker Manon Bongers haar toehoorders door (h)erkenning inzicht in eigen gedrag en dat van een ander. Dat doet ze op humoristische en overtuigende wijze.
 
 

 

Bekijk de lezingen van Manon Bongers

  Masterclass Psychologie en leidinggeven (incompany)

  Hoe kun jij het voor elkaar krijgen effectiever te zijn als leidinggevende en een betere relatie met je medewerkers te krijgen? Je zult eerst bij jezelf te rade moeten gaan. Als leidinggevende heb je, net als je medewerkers, blinde vlekken en valkuilen. Je bent je dan niet bewust van het effect van je gedrag op anderen, waardoor de werkrelatie verstoord kan raken. In essentie gaat het erom dat je medewerkers en jijzelf effectief en met plezier functioneren op de werkvloer. Daarbij is een dosis zelfkennis, zelfbewustzijn en inzicht in menselijk gedrag een must. Tijdens deze masterclass krijg je meer inzicht in je eigen gedrag en dat van je medewerkers. Je leert gedrag te begrijpen en positief te beïnvloeden bij het leidinggeven. Je maakt tijdens deze masterclass kennis met verschillende werkstijlen Je leert kwaliteiten en valkuilen, voortkomend uit overlevingsstrategieën, bij jezelf en je medewerkers herkennen. Spreker Manon Bongers geeft je herkenbare praktijkvoorbeelden en reikt je praktische tools aan om gedragspatronen die niet effectief zijn, te doorbreken. Het gevolg is persoonlijke en professionele groei bij jezelf en je medewerkers, en betere bedrijfsresultaten.
   
   
  Blog: Psychologie en Leidinggeven

   

  Andere onderwerpen van spreker Manon Bongers

  • Gedragspatronen en gedragsverandering
  • Persoonlijke en professionele effectiviteit
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Stressmanagement
  • Blootleggen van talenten en blokkades
  • Constructief communiceren
  • Effectief samenwerken
Vrijblijvend informatie over Manon Bongers

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Manon Bongers geeft lezingen over de volgende onderwerpen